Wij bij Pure Luxe zijn fan van grote jachten. Een groot jacht kan nooit groot genoeg zijn, zo bewijst Ken Freivokh Design maar weer eens met dit concept van een superjacht. Met maar liefst 140 meter is dit onbetwiste weelde op zee. Het jacht is de volgende stap voor de ervaren jachteigenaar. De futuristische look herbergt een ongekende hoeveelheid luxe en kent ook een aantal innovatieve aspecten.

Ken Freivokh Design

Het superjacht is zo groot dat er plek is voor meerdere voertuigen in of op dit vaartuig. Niet één maar twee helikopters kunnen landen op het jacht en onderin vinden we ‘garages’ voor plezierbootjes en sloepen. Een grote hoeveelheid glas zorgt er voor dat je vanuit iedere hoek een goed uitzicht hebt en op de verschillende lagen zijn er speciale buitenruimtes ingericht.

ken freivokh design superjacht Pure Luxe

Een 14 meter lang zwembad dient als kunstmatige plek om aan te leggen wanneer er gasten het jacht komen bezoeken. Zoals gezegd is er dus constant plek om gasten van en naar je jacht te transporteren met behulp van een van de twee helikopters die plek hebben op ’t jacht. Er is op ’t dek een verzonken ruimte gecreëerd om zorgeloos te genieten van een windvrije omgeving. Daarnaast is er zwembad aan boord met een kunstmatige temperatuurcontrole en een eigen waterval.

ken freivokh design superjacht Pure Luxe

Aan de onderzijde van het jacht is er een speciale observatieplek ingericht zodat mensen kunnen genieten van de zee en al haar schoonheid op een manier die je nog niet eerder zag. Het is te zeggen dat er wat betreft luxe aspecten overal aan is gedacht bij het ontwerpen van dit superjacht. Er is een grote hoeveelheid VIP suits en gastverblijven aanwezig in het jacht. Het interieur is voorzien van alle mogelijke luxe die je maar kunt bedenken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heuse IMAX-bioscoop.

Bron: Luxatic