Mallorca is bij ons Nederlanders geen onbekende plaats. Een groot percentage Nederlanders is er wel eens op vakantie geweest. Het is een plek die je moet bevallen, de toeristische drukte is er een waar je niet altijd om staat te springen en juist daarom is ’t ook niet direct onze favoriete plaats van bestemming. Althans, dat dachten we. Totdat we dit enorme huis zagen. Toen bleek Mallorca ineens heel aantrekkelijk.

Neerstrijken in Port Adriano, Mallorca

Mallorca is vooral heel druk wanneer je plekken als El Arenal of Playa de Palma bezoekt. Daar wordt je omver gelopen door Duitsers, Engelsen en Nederlanders. Toch heeft het eiland zelf ook genoeg moois te bieden. Zeker wanneer je een beetje naar het binnenland trekt of juist de andere kustlijnen opzoekt. Verder naar het westen toe, bij El Toro in de buurt vinden we Port Adriano.

santa ponsa villa port adriano wonen mallorca Pure Luxe

Geheel in de stijl met luxe villa’s onder de zon is dit onderkomen volledig wit. Enkel glas onderbreekt de grote witte vlakken die het huis de futuristische, luxe uitstraling geven die ’t heeft. Deze Santa Ponsa Villa is te koop voor een prijs van €6.900.000 en biedt zo’n 1000 vierkante meter aan woonoppervlak aan. Binnenin de villa vinden we onder andere 5 zeer ruime slaapkamers en 4 luxe badkamers.

santa ponsa villa port adriano wonen mallorca Pure Luxe

De villa is zodanig ontworpen dat er enorm veel openlucht ruimte is. Het komt de lay-out en de sfeer die de woning uitademt zeker ten goede. Bovendien is gebruik gemaakt van de mooiste materialen, waardoor je hier echt prinsheerlijk neer kunt strijken. De zeeën aan ruimte zijn niet alleen buiten te vinden, maar ook in de inrichting is nagedacht over het gevoel van ruimte. Op de benedenverdieping van de woning bevinden zich de woonkamer, keuken en een indrukwekkende hal met grootse trap. Hier zien we dat er zo weinig mogelijk gebruik is gemaakt van muren, om zo iedere ruimte een vrije indeling te geven.

santa ponsa villa port adriano wonen mallorca Pure Luxe

Buiten vinden we vanzelfsprekend een zwembad met comfortabele lounge area. Het is werkelijk de perfecte plek om een goed feestje te geven. Deze villa is alles wat je wil. Luxe, een prachtig uitzicht over de zee en dagenlang heerlijk weer. Wat wenst eens mens zich nog meer?

santa ponsa villa port adriano wonen mallorca Pure Luxe santa ponsa villa port adriano wonen mallorca Pure Luxe santa ponsa villa port adriano wonen mallorca Pure Luxe santa ponsa villa port adriano wonen mallorca Pure Luxe santa ponsa villa port adriano wonen mallorca Pure Luxe santa ponsa villa port adriano wonen mallorca Pure Luxe santa ponsa villa port adriano wonen mallorca Pure Luxe santa ponsa villa port adriano wonen mallorca Pure Luxe santa ponsa villa port adriano wonen mallorca Pure Luxe santa ponsa villa port adriano wonen mallorca Pure Luxe santa ponsa villa port adriano wonen mallorca Pure Luxe santa ponsa villa port adriano wonen mallorca Pure Luxe