Op de vraag ‘Wat zou je doen als je 1 miljoen had?’ hebben mensen al snel een antwoord klaar. Bijvoorbeeld luxe dineren, een auto of huis kopen, nieuwe kleding en zo zijn er nog veel meer spullen op te noemen. Maar wat zou het antwoord zijn als de vraag ‘Hoe zou je 1 miljoen uitgeven zonder daadwerkelijk iets te kopen?’ is. Dan is het verhaal ineens heel anders en wordt het uitgeven van dat miljoen een echte beleving. In plaats van het kopen van een product, investeer je in een experience. Hier zijn 5 voorbeelden van dingen die je kunt doen met 1 miljoen  zonder daadwerkelijk écht iets te kopen. Het gaat tenslotte allemaal om de beleving, niet waar?

Een privé eiland in de Bahamas – $156,000

1 miljoen uitgeven experience Pure Luxe

Het eiland Musha Cay is onderdeel van de prachtige Exuma Cay eilanden in het zuiden van de Bahamas. Het eiland is een droom locatie, perfect om te relaxen en voor even niet te hoeven denken aan de ‘echte’ wereld. Voor $39,000 per nacht, met een minimum van 4 nachten verblijven, ben je voor een tijdje eigenaar van dit paradijs. 

Wereldcruise op de Seven Seas Mariner – $ 386,000

1 miljoen uitgeven experience Pure Luxe

Een reis van totaal 4,5 maand vol met luxe. Tijdens de reis op de magnifieke cruise bezoek je 6 continenten, 30 landen, 66 havens en 36 van de meest unieke werelderfgoed locaties. Het pareltje van het schip is de Regent Suite, een eerste klas suite met luxe voorzieningen en details. Met onder andere een restaurant, privé tuin, spa, marmeren badkamer en een persoonlijke butler.

Zero G Flight – $57,000

1 miljoen uitgeven experience Pure Luxe

Voor 57,000 dollar kun jij samen met je vrienden jezelf wanen in de wereld van de ruimtevaart. Samen met een ruimtevaartcrew en gekwalificeerde zero G instructeurs betreed je de Ilyushin il-76 MDK. Dit Russische model is oorspronkelijk bedoelt om astronauten te trainen mochten zij zwaartekracht verliezen in het schip. De locatie is een van de weinige die open is voor publiek en waar je kunt ervaren hoe het is als er geen zwaartekracht zou bestaan.

365 dagen rond de wereld – $ 75,000

1 miljoen uitgeven experience Pure Luxe

De wereld rondreizen in één jaar tijd is voor mening man een droom. Het bedrijf Intrepid Travel heeft dit idee uitgewerkt tot een daadwerkelijke reis en verkoopt dit. Hierbij reis je van Bangkok tot Buenos Aires, door 34 landen in 5 continenten. De trip is avontuurlijk ingericht, dus het overnachten in de meest luxe hotels of dineren zit er helaas niet in, maar het is een ervaring om nooit te vergeten.

De Etihad Airways Residence – $ 38,000

1 miljoen uitgeven experience Pure Luxe

De nieuwste cabine van United Arab Emirates’ nationale luchtvaartmaatschappij – Etihad Airways- is pure luxe en genot. Voor een enkele vliegticket van New York naar Mumbai  in de Residence cabine, ook wel bekend als de penthouse in the sky, betaal je  $38,000. De cabine beschikt over 3 privé kamers. De woonkamer bestaat uit een leren bank, 32 inch flat screen TV, eettafel en een persoonlijke conciërge tijdens de vlucht. Daarbij komt de badkamer en een slaapkamer met een groot tweepersoons bed en een 27 inch flat screen TV. 

Bron: Luxatic