Bij Pure Luxe hebben we ’t geluk dat we zo eens in de zoveel tijd plaats mogen nemen achter het stuur van een auto die niet alledaags is. Auto’s die exclusief zijn, hagelnieuw en bovendien herdefiniëren wat ‘luxe’ nou eigenlijk betekent in de autobranche. De laatste auto waarin we plaats mochten nemen is deze nieuwe BMW M850i. Een reïncarnatie van de ooit zo beroemde BMW 8-serie. En wat voor een.

De nieuwe BMW M850i is alles wat je ervan verwacht

Het werd natuurlijk groots aangekondigd toen BMW eind vorig jaar besloot de 8-serie nieuw leven in te blazen. De concept-car die werd geproduceerd was werkelijk ongekend en men kon niet wachten op de officiële productiemodellen. Nu we enkele maanden verder zijn is het eindelijk zover en kunnen we plaatsnemen in de ‘cockpit’ van BMW’s topmodel: de nieuwe 8-serie.

De specifieke M850i die we hebben gereden is de uitvoering met de brullende V8 en dat maakt dat je direct vanaf het begin enkel gas wil geven. Een auto die nog niet veel te zien is op de Nederlandse wegen, maar wij hadden de eer. We kunnen jullie vertellen: dat bleef niet onopgemerkt. De M850i werd enthousiast ontvangen, zeer zeker in de P.C. Hooftstraat te Amsterdam. Zie hieronder:

Voor meer van dit soort videos, bekijk ons Youtube-kanaal.