Marokko wordt steeds populairder onder vakantiegangers. Mede vanwege het feit dat het land langzaam maar zeker toegankelijker wordt en ook daar comfort en luxe naar een hoger niveau gaat. Het Es Saadi Marrakech Resort is hier het perfecte voorbeeld van. Het resort bestaat uit meerdere accomodaties – ieder met hun eigen klasse en comfort. Je kunt er terecht in een mooie suite, maar ook in een villa of een ‘ksar’ – wat Arabisch is voor kasteel.

Es Saadi Marrakech Resort

Het resort omarmt werkelijk alles wat wij ervaren als luxe. Het onderscheid in onderkomen toont aan dat ze alleen het best mogelijke voor je klaar hebben staan. Alle verblijven zijn omringd door de mooiste tuinen, welke zijn aangekleed met de best mogelijke accessoires. Bij de publieke zwembaden vinden we het meest comfortabele, luxueuze meubilair terug. De villa’s zijn afgewerkt op paradijselijke wijze en doen je vermoeden dat je in ’t 1001 nachten van de Efteling ronddwaalt.

es saadi marrakech resort marokko Pure Luxe

Een luxe paradijs middenin Marrakech

Het resort is tevens de plek waar het allereerste casino van Marrakech werd geopend, dus mocht je je geluk willen beproeven, dan kan dat. Door de verschillende onderkomens is er wat betreft ligging een grote variatie. Het resort biedt uitzicht op de besneeuwde toppen van het Atlas gebergte, maar je kunt dus ook in alle rust van je eigen plekje genieten in een van de villa’s. Mocht je er zin in hebben, dan is er altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van de fitnessruimte of de tennisbanen bij het resort. Er zijn genoeg opties om hier optimaal te genieten.

es saadi marrakech resort marokko Pure Luxe

In de avonduren kun je genieten in een van de zes restaurants bij het resort. Er wordt zowel uit de Franse, Marokkaanse als Mediterraanse keuken gekookt. Voor de liefhebbers is er ook de mogelijkheid een van de twee spa’s te bezoeken. De Palace Spa laat je genieten op de meest ontspannen, moderne wijze. De Oriental Spa daarentegen zorgt voor ontspanning door gebruik te maken van traditionele Marokkaanse methodes.

es saadi marrakech resort marokko Pure Luxe

Hoe dan ook, het Es Saadi Marrakech Resort is voor ons genoeg reden om alvast een koffer in te pakken. Het weer is er altijd goed en de verschillende faciliteiten maken het de ultieme vakantieplek. Mocht je niet genoeg hebben aan dit alles, bezoek de stad dan eens. Marrakech staat bekend om de grote geschiedenis en de prachtige bouwwerken. Het is dus beslist een overweging waard.