Als voetballer in de Eredivisie hoef je in principe niet te creperen op een vierkante meter. Ajax-middenvelder en Marokkaans international Hakim Ziyech weet daar alles van. De spelverdeler van de Amsterdammers en de Leeuwen van de Atlas heeft aan de Zuidas een nieuw penthouse gekocht. Het optrekje – met een prijskaartje van €1.850.000 – mag er wezen en is beslist meer dan een paar vierkante meter. Kijk mee.

Hakim Ziyech koopt ruim penthouse aan de Amsterdamse Zuidas

Oorspronkelijk moest het nieuwe optrekje van Ziyech van eigenaar verwisselen voor een prijs van €1.995.000. Blijkbaar heeft de voetballer aardig weten te onderhandelen – of is er aardig onderhandeld voor hem. Er is toch ruim een ton aan keiharde euro’s van de prijs afgesnoept. Het penthouse telt een oppervlak van 286 vierkante meter en bestaat onder meer uit 3 slaapkamers en 2 badkamers.

penthouse zuidas Amsterdam Hakim Ziyech Pure Luxe

In de master bedroom is een luxueuze regendouche aanwezig, een sauna en een whirlpool. Aan buitenlucht overigens ook geen gebrek want het penthouse heeft de beschikking over 2 terrassen. Uiteraard is het appartementencomplex voorzien van de nodige faciliteiten zoals een fitness- en healthclub. Daarnaast kan de voetballer zijn auto parkeren in de inpandige parkeergarage. Kortom, Hakim Ziyech heeft zichzelf weten te verrijken met een zeer comfortabel en luxueus stulpje in het hart van economisch Amsterdam.

penthouse zuidas Amsterdam Hakim Ziyech Pure Luxe penthouse zuidas Amsterdam Hakim Ziyech Pure Luxe penthouse zuidas Amsterdam Hakim Ziyech Pure Luxe penthouse zuidas Amsterdam Hakim Ziyech Pure Luxe penthouse zuidas Amsterdam Hakim Ziyech Pure Luxe penthouse zuidas Amsterdam Hakim Ziyech Pure Luxe penthouse zuidas Amsterdam Hakim Ziyech Pure Luxe penthouse zuidas Amsterdam Hakim Ziyech Pure Luxe penthouse zuidas Amsterdam Hakim Ziyech Pure Luxe penthouse zuidas Amsterdam Hakim Ziyech Pure Luxe penthouse zuidas Amsterdam Hakim Ziyech Pure Luxe penthouse zuidas Amsterdam Hakim Ziyech Pure Luxe

Bron: Bekendeburen