Bowlen heeft altijd een beetje een stoffig imago gehad. Het is zo’n activiteit die er is en die rustig sluimert – op de achtergrond, zonder ooit groots te worden. Ondanks dat imago gooien we nog graag met enige regelmaat een strike en met ons nog duizenden anderen. Om het stoflaagje enigszins te verwijderen is er in Warmond (Zuid-Holland) een design bowlingbaan geopend. En we kunnen jullie vertellen, deze mag er wezen.

Lucky’s Bowling is hot

De meeste bowlingbanen zijn rechttoe rechtaan en weten niet echt te verrassen. Althans, als je genoegen neemt met de ietwat vale 70’s sfeer, dan is iedere bowlingbaan een walhalla. Toch werd met de bouw van Lucky’s Bowling een poging gedaan het geheel over een andere boeg te gooien. Het resultaat mag er wezen. Een industrieel pand, hoge plafonds en details die een zeer eigentijdse sfeer neerzetten; Lucky’s is hot.

lucky's bowling bowlingbaan warmond nederland design Pure Luxe

Het is niet zomaar een bowlingbaan. Er is gebruik gemaakt van een grote diversiteit aan design meubilair van merken als Dutchbone en Zuiver. Het zorgt voor een stijlvolle omgeving. Een omgeving die een bepaalde klasse uitstraalt. Het is niet langer kinderlijk en ouderwets, maar bijna high-class. De lounge area wordt opgeleukt door meerdere Chesterfield banken en details als vintage afbeeldingen en Leidse stadslampen zorgen dat het plaatje compleet is.

lucky's bowling bowlingbaan warmond nederland design Pure Luxe

Een menukaart waar je ‘U’ tegen zegt

Waar we bowlingbanen normaliter associëren met slappe friet en droge frikandellen, daar is het bij deze bowlingbaan wel anders. Een goed imago houdt niet stand zonder goede service en lekker eten, dus ook daar is aan gedacht. Kwalitatief hoogwaardige burgers en pizza’s moeten hier de magen vullen en de dorstige bezoeker kan genieten van diverse dranken. Niet alleen bier, maar ook wijn en cocktails behoren tot de opties. De bowlingbaan is er beslist een om eens te bezoeken – bowlen op een hoger niveau was nog nooit zo leuk.

Bron: Lucky’s Bowling