Het legendarische hotel Bel-Air dat in de top 10 van meest luxueuze hotels staat, biedt een van zijn meest bekende suites te huur aan voor ‘maar’ $300.000 per maand. De Presidential Suite is de meest prestigieuze kamer van het hotel. Dat mag ook wel, want een paar ton neertellen voor een verblijf in een suite is nou niet iets wat je iedere maand doet (denken we).

Deze suite in Hotel Bel-Air maakt leven als Hollywood-ster écht mogelijk

De Presidential Suite beschikt over een formele eetkamer, enorme keuken met niet te vergeten een aparte ingang voor werknemers, een woonkamer met een piano en open haard en een aparte werkruimte. Het terras van de suite is ook zeker de moeite waard. Hier is een eetkamer, een hot tub, privé zwembad en een binnenplaats geheel in Spaanse sferen. Wat betreft leefcomfort kom je dus vrijwel niets tekort in deze suite.

Bel-Air Presidential Suite Pure Luxe

Vele beroemdheden gingen je voor

Het Bel-Air hotel heeft al vele beroemde gasten over de vloer gehad. Sinds de opening van het hotel in 1946 zijn beroemdheden als Audrey Hepburn, Jimmy Stewart, Cary Grant en Elizabeth Taylor regelmatig te gast. In het rijtje beroemdheden mag Marilyn Monroe zeker ook niet ontbreken. Marilyn leefde in 1962 zelfs in het hotel. Haar laatste foto shoot is6 weken voor haar dood geschoten in het Bel-Air hotel. Oprah Winfrey, Julia Roberts en Brooke Shields zijn de beroemdheden van nu die er ook regelmatig overnachten. Tony Curtis zegt zelfs dat als het mogelijk was hij zou trouwen met het hotel.

Bron: Forbes