Golfen is een van de meest ontspannende sporten die we op de deze planeet beoefenen. Als iemand even ‘eruit’ wil of gewoon met wat vrienden wil relaxen, dan is een balletje slaan het perfecte alternatief. Echter, je wil natuurlijk wel overkomen alsof je werkelijk weet wat je doet. Om dat te kunnen garanderen is de Bird Golf Academy in het leven geroepen. Een school waar je de fijne kneepjes van het vak leert.

Bird Golf Academy

Volgens het Amerikaanse GolfTips Magazine is de Bird Golf Academy één van de beste golfscholen in de Verenigde Staten. De academie brengt jaarlijks diverse talenten naar de hoogste podia en die constante stroom van vers bloed lijkt niet op te houden. Met diverse locaties heeft de Bird Golf Academy een onorthodoxe aanpak die er voor zorgt dat de beste golfer in je naar boven komt.

bird golf academy golfen amerika Pure Luxe

Waar de meeste scholen echt oefenen op je swing of grip, daar gebruikt Bird Golf Academy een team van professionals om je te begeleiden. Iedere ‘student’ krijgt een uitgebreide begeleiding. Zo willen ze er voor zorgen dat bij iedereen de sterkste kanten het best tot uiting komen. De een is beter in beweging dan de ander, de ander heeft weer meer kracht. Op die manier wordt iedere golfer doorontwikkeld om op de beste manier z’n kwaliteiten te uiten.

bird golf academy golfen amerika Pure Luxe

Met maar liefst twintig locaties en diverse ‘packages’ wordt er voor gezorgd dat jij op de best mogelijke manier getraind wordt. In een periode van 3 tot 5 dagen wordt je volledig onder handen genomen. Zo worden jouw individuele kwaliteit naar een hoger niveau getild. De methodes van de school vloeien voort uit de visie van Carey Mumford. Hij heeft diverse boeken geschreven over golfen en gelooft dat individuele training het best is. Tijdens je verblijf krijg je een slaapplek, lunch, ongelimiteerde golftijd en evaluaties. Dit alles om je zo goed mogelijk te trainen.

bird golf academy golfen amerika Pure Luxe

Bron: Luxurylaunches