Hermès is een grote speler in de fashion wereld als het aankomt op luxe tassen en accessoires. Het Franse merk is dan ook wereldwijd bekend en dat is niet voor niets. Alhoewel de Hermes tassen veelal de eyecatchers zijn van het merk heeft het bedrijf zich de afgelopen decennia opnieuw weten te ontdekken en gediversifieerd. Zo ook met het nieuwste product dat spelletjes spelen in geheel luxe stijl mogelijk maakt, namelijk de Hermès Declick Dice Game.

Het exclusieve Hermès Declick Dice Game

Het exclusieve dobbelspel van het modemerk, Hermès Declick Dice Game is anders dan andere. Het wordt geleverd met een vleugje verfijning en luxe, elementen die we het minst verwachten van een dobbelsteen-set. De ‘uber’ chique set heeft een vilten mat met een premium baksteen kleur en vijf maple-marqueterie dobbelstenen met bijpassende rode stippen.

Voor een laatste stukje van de Hermès-charme komt het spel verpakt in een lederen tas. Alhoewel de set op zich niet per se nuttig is, komt het bij bijvoorbeeld een poker-spel wel van pas. De Hermès Declick Dice Game is verkrijgbaar via de officiële Hermès webpagina, voor maar liefst een prijs van 1050 dollar.

Hermes Declick Dice Game Pure Luxe

Bron: LuxuryLaunches