Nu moeten we bekennen dat we niet direct fan zijn van het overdadige, haantjesgedrag dat veel rappers vertonen, maar dit bericht konden we jullie niet onthouden. In Het Parool verklaart de jonge Nederlandse rapper en The Voice-jurylid dat hij het niet kon hebben dat men hem op een bepaalde wijze behandelde – of juist niet. Het gevolg: €40.000 aan spullen kopen.

Als je rijk bent, dan kun je soms rare sprongen maken

Het mag geen geheim zijn dat mensen met veel geld nogal eens geneigd zijn om rare fratsen uit te halen. Enerzijds vreemd, anderzijds begrijpelijk: ze hebben tenslotte geld als water. Nu zullen er diverse moraalridders zijn die zeggen dat men met zulke bedragen beter iets anders kan doen – vinden wij ook. Toch kunnen ook wij niet ontkennen dat iedereen vrij is om te doen wat ‘ie wil met z’n opgebouwde vermogen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Zo besloot Jorik Scholten – beter bekend als rapper Lil’ Kleine – dat hij het personeel van een dure modezaak in Parijs een lesje zou leren nadat ze hem ‘wegkeken’. Hij werd naar eigen zeggen niet heel erg hartelijk ontvangen in de betreffende zaak en ging daarop los in zijn kooplust. Op willekeurige basis besloot hij allerlei spullen uit rekken te halen.

Eenmaal bij de kassa bleek dat hij voor zo’n €40.000 aan spullen had verzameld – en ging kopen. In eigen woorden: ’toen ze daarna ook nog vroegen of ik dat wel kon betalen, zei ik ‘doe die hutkoffer er ook nog maar bij’. Het blijkt dat de rapper niet gediend is van een vooroordeel en dat laat hij merken door z’n vermogen te tonen. Een op z’n zachtst gezegd ‘bijzondere’ manier van je afkeur uiten.

Bron: Het Parool