Als je een wintersporter bent met genoeg geld te besteden, dan zijn deze chalets absolute toplocaties voor de komende winter. Het zal je aan niets ontbreken. We hebben dus alvast een mooie top-5 samengesteld wat betreft goede chalets voor jouw aankomende wintersport.

Truffe Blanche, Verbier, Zwitserland

Dit is een chalet dat meer lijkt op een luxe hotel. Het interieur is klassiek met veel hout erin verwerkt, en natuurlijk met veel antieke kunst. Je hebt de beschikking over een spa, sauna, zwembad en daarbij een Vodka bar. Voor de avonden is er ook nog een entertainment gedeelte, met daarin onder meer een bioscoop, biljarttafel en een sushi bar. Wat het helemaal afmaakt is je privé nachtclub, met daarin een professionele DJ booth.

Prijs: circa €165.000 voor 7 nachten, plek voor 18 personen.

Luxe chalets PURE LUXE

Chalet les Anges, Zermatt, Zwitserland

Deze villa heeft de World Ski award voor beste ski chalet van de wereld 2017 gewonnen, en het is volkomen te begrijpen waarom. Het heeft drie verdiepingen, en uiteraard zit er een lift in. 6 van de zeven slaapkamers kijken uit over de Matterhorn. De chalet beschikt over een spa met sauna en stoom room, en mocht je liever buiten zwemmen dan is dat ook mogelijk. Dan kom je na een dagje op de pistes heerlijk tot rust in warm water onder een heldere sterrenhemel.

Prijs: circa €165.000 voor 7 nachten, plek voor 14 personen.

Marco Polo, Val d’Isere, Frankrijk

Ook deze chalet heeft de award voor beste ski chalet meermaals gewonnen in het verleden. Het is een van de allergrootste chalets in Frankrijk en wat betreft faciliteiten heeft het werkelijk bijna alles. Meerderen barren, een ruime wijnkelder en een gigantische eetkamer. Voor de ontspanning is er een complete spa, massage ruimte mét masseuse en een zwembad waar je een poolparty kan houden. In de kelder zit er nog een speelkelder waar je onder andere kunt lasergamen en een gym.

Prijs: circa €125.000 voor 7 nachten, plek voor 14 personen (waaronder 4 kinderen).

Luxe chalets PURE LUXE

Alpaca, Meribel, Frankrijk

Dit chalet is nieuw en modern, geopend in 2017. Nog voordat je het huis betreed wordt je al overspoeld met luxe. Buiten bevinden zich een infinity pool, jacuzzi, terras en een tuin met een waanzinnig uitzicht. Als je vervolgens binnenstapt zou je bijna vergeten wat je buiten al hebt gezien. Er is een game ruimte, een bioscoop en zelfs een indoor klimmuur. Ook zijn er een spa met alles erop en eraan, een gym en voor de liefhebbers een wijnkelder. Dit alles in modern en luxe design.

Prijs: circa €102.000 voor 7 nachten, plek voor 14 personen (waaronder 2 kinderen).

Luxe chalet PURE LUXE

NO 14, Verbier, Zwitserland

Verbier staat bekend als duur wintersportoord en dat blijkt ook wel. Dit is een voormalig hotel, omgetoverd tot gigantisch luxe chalet. Het is de grootste accommodatie in Verbier, met maar liefst 13 slaapkamers. Ook hier is natuurlijk weer aan alles gedacht; een spa, hammam, meerdere zwembaden en een bioscoop. En voor de fijnproevers onder ons, dit chalet beschikt over koks die hebben gekookt in sterrenrestaurants. Na een dagje in de bergen ben je er dus zeker van dat je goed zult herstellen door middel van een uitermate smaakvol diner.

Prijs: circa €160.000 voor 7 nachten, plek voor 26 personen.

Luxe chalet PURE LUXE

 

Bron: snowmagazine.com