Waar de buitenkant van het huis in de populaire film nep is, zijn de scenes binnen in het huis daadwerkelijk geschoten in dit architectonisch hoogstandje. Coldwell Bankers verkoopt het unieke stukje vastgoed ontworpen door – volgens Architectural Digest een van ´s-werelds beste ontwerpers – Wallace E. Cunningham. Neem een kijkje met ons in het 11.000 m2 grote meesterwerk. Het huis biedt 2 slaapkamers, beide met een eigen badkamer van alle luxe voorzien, een bioscoop, een alles bevattende keuken en een glazen lift die je naar het dakterras brengt met een spa en buitenkeuken. Mocht je gasten willen verwelkomen is er ook nog een gasthuis met 2-slaapkamers, zodat je gasten niks tekort komt.

$30.000.000 is een leuk bedrag voor dit futuristisch onderkomen

De futuristische, maar elegante uitstraling is iets dat gelijk opvalt. Het huis is van alle gemakken voorzien, maar heeft dankzij de mooie uitzichten, glazen muren en chique inrichting een sfeer waardoor jij je gelijk thuis voelt. Onmisbaar is de garage waar de beroemde pakken uit de films ontwikkeld, getest en waar nodig hersteld werden. Geniet van een uitzicht over de oceaan in de master bedroom of vanuit de chique “infinity pool”. Een oppervlakte van 11.000 vierkante meter is bovendien een garantie voor ultieme privacy en rust. Daarnaast zijn we erg gecharmeerd van de materialen die gebruikt zijn in de bouw van dit huis.

tony stark huis californië woning Pure Luxe tony stark huis californië woning Pure Luxe tony stark huis californië woning Pure Luxe tony stark huis californië woning Pure Luxe tony stark huis californië woning Pure Luxe tony stark huis californië woning Pure Luxe tony stark huis californië woning Pure Luxe tony stark huis californië woning Pure Luxe tony stark huis californië woning Pure Luxe

 

 

 

 

 

 

Bron: Luxuo