Dit spectaculaire penthouse met zes slaapkamer en vrij uitzicht op Hyde Park is in de verkoop gezet door Tom Cruise. Met meer dan 3050 vierkante meter, ingericht met spectaculair design-interieur en accommodaties zoals een eigen terras perfect voor het vermaken van uitgenodigden, is dit een van de meest luxueuze penthouses van Londen.

Het appartement bestaat uit een 8 meter2 grote receptie kamer met openslaande deuren van vloer tot het plafond die naar een groot terras leiden met een overdekte eethoek voor 12, zithoek met open haard en TV. Er is een familie-keuken met een eethoek, een studieruimte, muziek kamer met een baby grand piano en een bar, waardoor dit bij uitstek hét perfecte appartement is voor een feestje.

Het penthouse heeft zes tweepersoons slaapkamer suites, die een grote slaapkamer met twee badkamers bevat, kleedkamers voor hem en haar, een jacuzzi en een eigen terras. Er is ook state of the art behandelkamer, volledig ingerichte fitnessruimte en bioscoop kamer.

Wellington Court is een gebouw gelegen in de meest exclusieve locaties in de wereld. Thuisbasis van de beroemde warenhuizen van Harrods en Harvey Nichols, het is een onverslaanbare bestemming voor shoppers.