Het leven van een bezorger kan hectisch zijn. Vooral zo rond de feestdagen zullen velen van hen meer tijd spenderen op de weg dan thuis. Dit kan natuurlijk resulteren in oververmoeidheid met alle negatieve gevolgen van dien. Zo is er in Taiwan een bezorger achter het stuur van zijn bestelbus in slaap gevallen. Naast dat dit gevaarlijk is voor je eigen gesteldheid, heeft deze bestuurder ondervonden welke schade je daarnaast nog meer kan oplopen. Of beter gezegd kunt berokkenen.

Bezorger in Taiwan rijdt 3 Ferrari’s in de prak

De 20-jarige Taiwanese chauffeur had een vroege dienst en klaarblijkelijk nog niet genoeg slaap gehad. Rond 05.40 viel hij achter het stuur in slaap. Het gevolg hiervan is dat hij met z’n busje tegen 3 geparkeerde Ferrari’s aan reed. De schade viel relatief gezien mee, maar dat betekent in een geval van 3 Ferrari’s nog steeds een abnormale smak geld. De twee Ferrari 488 bolides hadden een schade van $130,000 en $97,300, waar de F12 ongeveer $162,300 gaat kosten om te repareren. Dit is natuurlijk ontzettend veel geld, maar weegt niet op tegen de $1,6 miljoen die het zou kosten wanneer de Ferrari’s niet meer te redden waren.

Ferrari's PURE LUXE

Door een gebrek aan verzekering moet de Taiwanees zelf de volledige kosten ophoesten. Echter blijkt de mensheid enige vorm van medelijden te hebben, want er is nu een crowdfunding campagne opgezet om de man te helpen. Er is al zo’n $24.000 opgehaald en een prominente zakenman zou zich al gemeld hebben om te helpen met het betalen van de schade.

Bron: Luxurylaunches