De Apple Watch is een modern horloge dat zowel voor- als tegenstanders kent. Het is hoe dan ook een horloge met vele functies en, mits je ervan houdt, een mooi design. Deze uitvoering van de Apple Watch, geproduceerd door Brikk, heeft als startprijs $28.995 en dit kan oplopen tot zelfs 1 miljoen.

Speciale uitvoering met echt goud

De normale Apple Watch 4 werd goed verkocht, waarbij de prijzen begonnen bij 529 dollar. Dit is natuurlijk alles behalve goedkoop. Toch waren velen ervan overtuigd dat het een investering was in lifestyle in plaats van een praktisch verantwoorde aankoop. Het horloge dat is geproduceerd in samenwerking met Brikk heeft een mooie hoeveelheid goud en andere bijzondere kenmerken. De band is van goud en daarnaast zitten er nog prijzige stenen in de kast van het horloge. Het scherm zelf, 44mm groot, is niet anders dat bij de originele en goedkopere uitvoering.

apple watch PURE LUXE

De prijzen variëren tussen 28.995 dollar en 1 miljoen dollar

De basis uitvoering hiervan kost 28.995 dollar. Wanneer je opties toe gaat voegen kan de prijs oplopen tot maar liefst 1 miljoen dollar. Bij de goedkoopste versie krijg je een kast van 18.000 dollar in de kleuren geel goud, rosé goud of witgoud. Dit hangt samen met een alligator leren band. Wanneer je een band van goud wil, reken dan op een extra som van 30.000 dollar.

Bron: Luxury launches