São Paulo duplex

De villa, welke enorm veel artistieke facetten kent, is een eindproduct van Fernanda Marques. Een voormalig student aan de universiteit van São Paulo en school voor architectuur. Het resultaat van die jaren aan studie is een architecten-bureau dat projecten realiseert over de hele wereld. Deze woning in São Paulo is een perfect voorbeeld. De woning wordt gekenmerkt door een ruime indeling en de grote hoeveelheid kunstobjecten.

são paulo duplex woning villa fernanda marques architects Pure Luxe

Er wordt gebruik gemaakt van grote hoeveelheden glas. Zo ontstaat er een zeer lichte woning, die zeker op bepaalde plekken onbegrensd lijkt. Een plek waar de natuur vrijwel het huis in wordt getrokken. Door het gebruik van de grote hoeveelheden glas lijkt de wildernis binnen handbereik. Een ander spectaculair element is het zwembad aan ene zijde van het huis. De wand bestaat eveneens uit glas en is binnen in het huis zichtbaar. Zo ontstaat er een stijlvol samenspel van diverse elementen.

são paulo duplex woning villa fernanda marques architects Pure Luxe

Wat ons betreft is dit huis een waar pareltje. Niet vanwege het gebruik van extreme materialen. Nee, vanwege de geniale architectuur en de het hoge kunst-gehalte. Het maakt deze villa tot een zeer luxe onderkomen. En een plek waar je in alle rust kunt genieten van je eigen ding.

são paulo duplex woning villa fernanda marques architects Pure Luxe são paulo duplex woning villa fernanda marques architects Pure Luxe são paulo duplex woning villa fernanda marques architects Pure Luxe são paulo duplex woning villa fernanda marques architects Pure Luxe

Bron: Fernanda Marques Architects