Het kopen van parfum is altijd een leuke aangelegenheid – althans, vinden wij. Uiteraard zijn er altijd geuren waar je krampachtig aan vasthoudt omdat ze zo lekker ruiken, maar ontstaan genoeg nieuwe opties die klaar zijn om ontdekt te worden. Neem de parfums gemaakt door het merk 19-69 (spreek uit als Nineteen Sixty Nine). Deze geuren worden met een bijzondere filosofie tot leven gewekt: iedere geur staat voor een bepaalde cultuur, gebeurtenis of trend uit het verleden.

Breng herinneringen terug naar boven met parfum van 19-69

We zijn altijd enthousiast wanneer er een parfum-merk opstaat dat zich enkel en alleen richt op het maken van geuren. Hierdoor krijg je een product dat met oprechte aandacht is gerealiseerd, terwijl veel ‘plakmerken’ een geur verkopen die vaak veel te duur is én niet met de grootst mogelijke zorg is samengesteld. 19-69 heeft er absoluut een andere aanpak op nagehouden. Met professionals uit Scandinavië, Frankrijk en Italië werd gezocht naar de juiste formule voor de parfums en uiteindelijk is het merk in Parijs gelanceerd.

19-69 geuren parfum nineteen sixty nine Pure Luxe

Met geuren als Chinese Tobacco, Purple Haze en Chronic wil het merk diverse facetten uit de vorige eeuw uitlichten. Sferen, culturen en trends die toen aan de orde van de dag waren. Naast parfum brengt 19-69 ook van iedere geur een geur-kaars uit. Iedere geur wordt geleverd in een 100ml flesje, met een prijs van €155. Meer informatie vind je op de website, waar je tevens kunt bestellen. Beslist een aanrader.

Bron: 19-69