Een eigen plekje, geheel ingericht naar jouw smaak. Iedereen droomt ervan, is ermee bezig of heeft het misschien al. Van beschildering tot type vloer en je complete interieur dient alles tot in de puntjes te kloppen. Je kan gaan voor strak en modern of misschien wat meer authentiek en warm. Smaken verschillen en alle onderdelen van je huis complementeren elkaar. Zo ook je koelkast. Hoe? vraag je je dan af. Het antwoord is deze ‘dolce & Gabanna’ koelkast van €40.000

Extravagant is dé manier

Mocht je vaker iets van ons lezen, dan ben je al wel bekend met ‘Harrods’. Extravagant is misschien nog wel een understatement wanneer we dit warenhuis beschrijven. Alle projecten hebben net dat beetje extra en we moeten toegeven, wij houden er wel van. Zo komen ze nu met dé toevoeging aan jouw keuken. In de meeste gevallen zal de koelkast meer kosten dan jouw gehele keuken, maar dan heb je ook wat. De ‘Dolce & Gabanna’ koelkast is volledig met de hand beschilderd en onderdeel van een grotere keukengerei collectie. Al is dit het grootste exemplaar van de gehele collectie.


Het heeft de nodige respons opgeroepen op Social Media waar mensen grappen maken over het feit dat het duurder is dan hun eerste huis. Nu weten we niet in wat voor optrekje deze mensen zich verschuilen voor dat bedrag, maar ruimte voor deze koelkast zal daar hoogstwaarschijnlijk niet zijn. Op het gebied van financiën én beschikbare oppervlakte.. Eén ding is zeker: met deze koelkast heb jij een zeer uniek item in je huis. Het zal niet weggelegd zijn voor de tech-liefhebbers onder ons. Dingen als smart functies. stembesturing, combi’s en automatische ijsblokjes kan je namelijk vergeten. Centraal staat de kunst en niet de functies.

Bron: LuxuryLaunches