Overnachten in een luxe hotel of op een geweldig cruise-ship is natuurlijk prachtig, maar het bezorgt je niet persé onvergetelijke momenten. Om die onvergetelijke momenten te krijgen is een overnachting in een Finn Lough Bubble Dome een absolute aanrader. Want, laten we eerlijk zijn, er zijn maar weinig dingen zo mooi als een sterrenhemel op een mooie, heldere dag. Toch?

Noord-Ierland vanuit een prachtig oogpunt

Het Verenigd Koninkrijk wordt door velen gezien als een plek van ongerepte natuur en adembenemende uitzichten. Oké, de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het niet altijd fantastisch lekker weer is, maar toch. Zelfs op een regenachtige dag is ’t heerlijk om op dit eiland rond te lopen. De Finn Lough Bubble Domes zijn gemaakt van 180-graden transparant materiaal. Het zorgt ervoor dat – waar je je ook bevindt in de ‘bubbel’ – je altijd een geweldig uitzicht hebt.

finn lough bubble domes noord-ierland Pure Luxe

De bubbels bevinden zich in een bos dat ruim 20 hectare groot is, op ’t schiereiland Aghnablaney. Iedere Bubble Dome wordt volledig omringd door natuur en heeft z’n eigen plekje aan wilde natuur. De Finn Lough Bubble Domes zijn allemaal uitgerust met een hemelbed en een zithoekje om volledig tot rust te komen én te genieten van het fantastische uitzicht. Uiteraard is er ook een badkamer aanwezig. Het is next-level kamperen (als je het nog zo kunt noemen). Een overnachting in deze spectaculaire tent begint vanaf €250 per nacht – het kost wat, maar dan ervaar je ook wat.

finn lough bubble domes noord-ierland Pure Luxe finn lough bubble domes noord-ierland Pure Luxe

Bron: FinnLough