Vorig jaar werd al een samenwerking tussen het Franse Bogarde en Dior Homme de wereld in geslingerd. Nu zijn beide merken terug om elkaars krachten te bundelen voor een bmx fiets. Destijds was het een bmx gehuld in een zilver/chroom jasje met rode accenten en zwarte wielen. Ditmaal gaan ze een stapje verder en creëren ze een fiets die je al van ver aan ziet komen.

Dior & Bogarde Limited Gold BMX Bike

De twee merken hebben de fiets ditmaal omhuld met een gouden wrap. Als je dacht dat hun vorige creatie opviel, dan is dit helemaal extreem. Ondanks de gouden kleur is ’t geen goedkoop of kitsch ogende fiets. De gouden kleur wordt hier en daar nog afgewisseld door zilveren/stalen accenten en het frame wordt geadoreerd door een zwart stootkussen waarop de naam van Dior prijkt. Uiteraard is er gebruik gemaakt van het meest hoogwaardige materiaal. Denk dan aan de best mogelijke fietsketting, remmen, maar ook een kalfsleren zadel en stijlvolle handgrepen maken onderdeel uit van het ontwerp. Er zullen slechts 100 stuks gemaakt worden, dus geïnteresseerden moeten snel zijn.

dior homme bogarde bmx bike limited gold fiets Pure Luxe dior homme bogarde bmx bike limited gold fiets Pure Luxe dior homme bogarde bmx bike limited gold fiets Pure Luxe

Bron: Hypebeast