Ijsland wordt door veel mensen gezien als een van de ‘hotspots’ om te bezoeken als je graag reist. Het is een land met veel uitgestrekte vlaktes en een hoop ongerepte natuur. De vele niveau verschillen en het ijskoude klimaat maken het land bij uitstek de plek om even volledig tot ontspanning te komen en te genieten van alle rust en schoonheid.

The Retreat in de Blue Lagoon opent in april

Het nieuwe resort opent haar deuren naar alle waarschijnlijkheid over ongeveer een maand. Er zal plek zijn voor 62 suites, welke allen genesteld zijn in ruim 800-jaar oude lavastromen. Daar hoef je je overigens niet druk over te maken, deze zijn logischerwijs allen gestold. Alle ruimtes worden op een minimalistische wijze vormgegeven. Zo zorgt het resort ervoor dat de gewenste sfeer gecreëerd wordt.

the blue lagoon the retreat ijsland vakantie resort Pure Luxe

Het resort biedt twee verschillende opties wat betreft uitzicht en ontspanning. Zo kun je op de bovenste etage genieten van een formidabel uitzicht, zittend op je privé-balkon. Terwijl je op de begane grond via je eigen suite direct toegang hebt tot het water dat grenst aan je verblijf. Een lastige keuze, maar eentje die beslist in beide gevallen zal doen verbazen. De spa van het resort is volledig gesitueerd rondom de Blue Lagoon en het lava-gesteente dat er in overvloed aanwezig is.

the blue lagoon the retreat ijsland vakantie resort Pure Luxe

Zo kun je er voor kiezen om rond te dobberen in het water van de blue lagoon, maar je kunt ook voor een zogenaamde ‘system-shock’ gaan in de koud-water bron. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om te genieten in een van de stoomruimtes. Om het plaatje compleet te maken kun je er ook voor kiezen om het Blue Lagoon Ritual aan te gaan. Een gang door een reeks van kamers, waarbij je wordt bedekt onder algen, mineralen en andere verzorgende producten. Absoluut een aanrader.

the blue lagoon the retreat ijsland vakantie resort Pure Luxe

Als je van plan bent naar Ijsland te vertrekken in de komende maanden, dan willen we je adviseren om deze plek eens te bezoeken. Het is nog hagelnieuw, dus de toeristische invloed is voorlopig nog niet extreem aanwezig. Wil je Ijsland ervaren en genieten van ieder moment? Bezoek The Retreat in the Blue Lagoon.

the blue lagoon the retreat ijsland vakantie resort Pure Luxe

Bron: Robbreport