Als acteur zijnde kun je natuurlijk een aardig zakcentje verdienen, mits je in de juiste films speelt. In Hollywood is niets onmogelijk. Het is dan ook niet echt verwonderlijk dat er een zeer prominent rijtje is van A-acteurs die met hun acteurskills miljoenen hebben verdiend. We hebben een rijtje samengesteld van de meest vermogende acteurs in 2019 en daar staan beslist enkele verrassingen tussen.

De 10 rijkste acteurs ter wereld: waar Hollywood en Bollywood samenkomen

Je hoeft niet heel erg veel verstand van zaken te hebben om te weten dat er naast Hollywood nóg een grote filmindustrie bestaat. We hebben het dan natuurlijk over Bollywood, dé filmindustrie in India. Mocht je denken dat het enkel in Hollywood te doen is, dan zit je goed mis. Bollywood floreert namelijk gigantisch in Azië en dat zorgt ervoor dat de bekendste acteurs uit die industrie ongekend rijk zijn. Kijk mee naar het onderstaande rijtje en realiseer je vooral even hoe gigantisch de bedragen zijn die iedere acteur op dit moment waard is.

10. Sylvester Stallone – $400 miljoen
9. Jack Nicholson – $400 miljoen
8. Amitabh Bachchan – $400 miljoen
7. Adam Sandler – $420 miljoen
6. Mel Gibson – $425 miljoen
5. George Clooney – $500 miljoen
4. Tom Cruise – $570 miljoen
3. Tyler Perry – $600 miljoen
2. Shah Rukh Khan – $760 miljoen
1. Jerry Seinfeld – ~$950 miljoen

Zoals gezegd is Bollywood beslist goed vertegenwoordigd. Het gaat weliswaar maar om twee acteurs, maar met een respectievelijke achtste en tweede plek kunnen we rustig stellen dat het goed geld verdienen is daar in India. De nummer 1, Jerry Seinfeld, zal naar alle waarschijnlijkheid de eerste acteur worden die de magische grens van $1 miljard gaat doorbreken. Iets wat nog niet eerder is voorgekomen.