Hotels over de hele wereld steken steeds meer moeite in het creëren van prachtige cocktail bars, lounge gebieden en ook dakterrassen waar het loungen en de cocktails samenkomen met een zwembad en de zon. De perfecte plek om lekker te luieren met alle luxe die u maar nodig heeft. Om u te inspireren voor uw volgende vakantie hebben wij een lijst samengesteld van onze 10 favoriete dakterrassen.

In alle luxe van het uitzicht genieten doe je zo

The-Leela-New-Delhi
ME-London

ME London, Engeland

De Radio Rooftop Bar is te vinden op de tiende verdieping  van het ME London hotel. Dit dakterras heeft een van de beste uitzichten ooit met de Tower Bridge, the Shard en het House of Parliament allemaal in beeld.

336-337 The Strand, London; tel: 44.20 7395 3400; www.melia.com

Park-Royal-Singapore

Parkroyal on Pickering, Singapore

Het terras van Parkroyal on Pickering is de perfecte plek om Singapore van boven te bekijken. Met een prachtig groen uitzicht, wonderbaarlijke architectuur, lounge banken en een infinity pool is dit dakterras zeker een van onze favorieten ooit.

3 Upper Pickering Street, Singapore; tel: 65.6 809 8888; www.parkroyalhotels.com

ME-Ibiza-2

ME Ibiza, Spanje

De Spaanse hotel groep ME heeft haar bereik uitgebreid met dit hotel aan de kunst vlakbij Santa Eulàlia op Ibiza. Bali bedden, spa behandelingen, verse zeevruchten en smakelijke cocktails zijn meer dan genoeg reden om een keer langs te gaan. Om nog maar te zwijgen over het prachtige uitzicht op de Balearische Zee.

Urbanización S’Argamassa, Santa Eulalia del Río, Ibiza; tel: 34.97 133 0051; www.me-by-melia.com

Mandarin-Oriental-Barcelona

Het Mandarin Oriental, Barcelona, Spanje

Neem het romantische uitzicht van Barcelona in je op terwijl je geniet van het Japans-Peruviaanse menu van het Terrat restaurant. Of relax bij het zwembad op een van de vele lounge banken.

Passeig de Gràcia 38-40, Barcelona; tel: 34.9 3151 8888; www.mandarinoriental.com

Grand-Hotel-Central-Barcelona

Grand Hotel Central, Barcelona, Spanje

De Sky Bar bovenop het Grand Hotel Central in Barcelona is de beste plek om te genieten van de ondergaande zon.

Via Laietana 30, Barcelona; tel: 34.9 3295 7900; www.grandhotelcentral.com

Grace-Santorini

Grace Santorini, Griekenland

Het infinity pool van het Grace Santorini hotel is de ideale plek om te genieten van een frisse cocktail terwijl je over de blauwe wateren van Griekenland kijkt.

Imerovigli, Santorini; tel: 30.22 860 21300; www.gracehotels.com

Capella-Washington

Capella Washington DC, Georgetown, USA

Het Rooftop Lounge in de Capella in Georgetown, Washington biedt het meest romantische uitzicht van stad. Met zicht op alle bekende gebouwen van de stad, een bar en een infinity pool die half binnen en half buiten is gebouwd.

1050 31st Street NW, Washington DC; tel: 1.202 617 2400; www.capellahotels.com

Ace-LA_Credit-Spencer-Lowell

Ace Hotel, Los Angeles, USA

Het populaire dakterras van het Ace Hotel in Downtown Los Angeles heeft de perfecte lounge banken en een zwembad in de lounge die Upstairs wordt genoemd. Ze serveren meerdere traditionele cocktails met eigen twists zoals fruit, thee en specerijen.

929 South Broadway, Los Angeles; 1.213 623 3233; www.acehotel.com