Zo eens in de zoveel tijd komen we van die verhalen waar onze mond van openvalt. Zo is het voor de gemiddelde Nederlander wel even schrikken wanneer we meer dan €5 moeten afrekenen voor onze parkeerplaats, maar deze vrouw doet daar even een schepje bovenop. Ze heeft namelijk alles overtroffen en weet een aardige gooi te doen naar het duurste ‘parkeerkaartje’ ooit. Wij schrikken af en toe wel eens van ’t parkeergeld dat we moeten afrekenen, maar dit is toch wel even iets anders.

Vrouw parkeert blauwe Volvo in een parkeergarage in Palma de Mallorca

Het verhaal ontpopt zich tot een parkeerplaats-romance in 2009. De desbetreffende dame besluit haar blauwe Volvo te doen rusten op een parkeerplek in een parkeergarage ergens in Palma de Mallorca. De auto blijft hier vervolgens een aantal jaar staan, zonder van z’n plek te komen. In 2012 besloot de verhuurder van de parkeerruimte al naar de rechter de stappen. Destijds zou het parkeerkaartje van de mevrouw de 20.000 euro al passeren.

vrouw parkeerplaats palma de mallorca parkeergeld Pure Luxe

Aanzienlijk bedrag aan parkeergeld nog steeds niet voldaan

De verhuurder kreeg gelijk volgens de rechter en destijds werd uitgesproken dat de vrouw de openstaande rekeningen moest voldoen. Echter, de vrouw liet niets van zich horen en vertraagde bovendien alle procedures. Enig schot in de zaak bleef dus uit. Tot afgelopen week. Toen is de Volvo met behulp van een kraan uit de parkeergarage verwijderd. De auto is niet langer eigendom van de vrouw en de rekening van zo’n €28.000 is nog altijd onbetaald. Of het bedrag ooit betaalt zal worden – wij betwijfelen het.

Bron: NU.nl