LeBron James de NBA superstar kondigde deze zomer aan dat hij met zijn talenten vertrok naar Los Angeles. Hier heeft hij sinds kort een nieuw huis, of beter gezegd mansion gekocht. Het huis is zo’n 23 miljoen waard, niet mis voor een derde huis en bovendien zijn tweede huis in Los Angeles. De NBA-fan zal misschien denken dat de prijs zo is afgesproken (gezien z’n rugnummer), maar dat blijkt louter toeval.

LeBron James koopt gigantische woning in LA

Gelegen in de Brentwoord buurt vinden we het luxueuze tweede onderkomen van de basketbal-ster. Het paleis van Lebron is net gebouwd en perfect voor LeBron en zijn gezin. Het huis heeft maar liefst 8 slaapkamers, 11 badkamers en beschikt over genoeg plek voor zijn nieuwe teamgenoten. De master-suite bezit een enorme inloopkast, een privé patio en een fenomenale tweedelige badkamer.

LeBron huis Los Angeles Pure Luxe

De keuken bestaat uit prachtig Frans hout en een marmeren vloer. Met daarbij een bar en niet te vergeten zijn eigen wijnkelder. Met de lift kom je terecht op het mooie dakterras. In het huis kan natuurlijk geen game kamer, bioscoop en een kantoor ontbreken.

LeBron huis Los Angeles Pure Luxe

De fitness ruimte van LeBron beschikt over zowel een binnen als buiten plaats. Vanuit de gym kun je gelijk door naar de stoomkamer, spa, sauna en massagekamer. De tuin is ook zeker de moeite waard. Hier heeft LeBron zijn eigen zwembad, buiten spa, keuken, verwarmde eetruimte en automatische galerij.

LeBron huis Los Angeles Pure Luxe

Omdat LeBron nog niet helemaal tevreden is over het huis wil hij nog een basketbalveld aan laten leggen, een indoor wijn tap en een pizza oven. Als of het nog niet genoeg was voor een 23 miljoen kostend huis.

Bron: Luxatic