Het is allang geen geheim meer dat we bij Pure Luxe een grote voorliefde hebben voor supercars. Auto’s van deze klasse zijn nu eenmaal één van de aspecten die volgens vele ‘luxe’ concreet maken en wij kunnen ons daar goed in vinden. De Bugatti Chiron is een auto met een nieuwprijs van €2.400.000 – zonder belastingen. Het is dus niet een auto die je overal zomaar neerzet en al zeker geen auto waar je schade aan laat komen. Zou je denken.. deze video gaat op dit moment viral en laat zien hoe een Bugatti Chiron nogal is toegetakeld.

Een Bugatti Chiron met het woord ‘cheater’ erop en een naaldhak door het raam

Toen we de video voor het eerst zagen waren we voornamelijk geschokt. Zoals hierboven gezegd het betreft hier een zéér exclusieve bolide met een prijskaartje waar de meeste van ons hoofdpijn van krijgen. Toen besloten we de boel iets serieuzer te bekijken en kwamen we al gauw tot de conclusie dat er een aantal zaken niet helemaal kloppen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Supercars▪Lifestyle▪Marketing (@supercarspoting) op

Ten eerste zouden we onze Bugatti Chiron niet parkeren op een dergelijke plek. Ten tweede: heb je ooit een schoen zo in een autoraam vast zien zitten? Om nog maar te zwijgen op vorm van de ‘sterren’ in de voorruit. Hoe dan ook, we hebben wat speurwerk verricht, maar er is nog weinig duidelijk over de reden achter deze video én de wijze waarop de Chiron is ‘aangepast’. Mocht je ons meer kunnen vertellen, dan horen we ’t graag.