De rijkste mensen der aarde hebben vaak een riant onderkomen om in alle rust bij te komen van alledaagse bezigheden. Of het nu geweldig succesvolle zakenmensen zijn of mensen met een crimineel verleden – de woningen zijn er niet minder om. Pablo Escobar is het perfecte voorbeeld wat betreft riante woningen. De roemruchte drugsbaron bezat enkele geweldige villa’s. Daarvan is er één nu omgebouwd tot een geweldig luxe 5-sterren resort.

Het Casa Malca Resort: vakantie vieren in de voormalige woning van Pablo Escobar

Aangezien we spreken over een vrij riante woning is het niet heel vreemd dat men er een resort van heeft kunnen maken. Waar Pablo Escobar er verbleef met z’n gevolg aan beveiligers en mede-criminelen, daar zijn de 24 kamers vandaag de dag beschikbaar voor vakantiegangers. Om een vakantie door te brengen in dit resort zul je een ticket naar het Mexicaanse Tulum boeken. Deze plek is op zichzelf al aardig bijzonder, maar deze villa maakt het nog net iets beter.

villa resort pablo excobar mexico tulum Pure Luxe

De villa is werkelijk op magnifieke wijze omgetoverd tot een fantastisch vakantieverblijf. Zo is er veel kunst aanwezig in het resort en zijn er diverse stijlelementen die een zeer aantrekkelijke sfeer neerzetten. Het maakt dit resort tot een bijzonder plekje. Vanuit je kamer loop je zo het strand op en indien je wil kun je ook genieten op het dakterras. Mocht je interesse hebben in een verblijf hier, dan zul je wel even in de buidel moeten tasten. Een overnachting in een kamer hier kost zo’n $1.400 per nacht.

villa resort pablo excobar mexico tulum Pure Luxe villa resort pablo excobar mexico tulum Pure Luxe villa resort pablo excobar mexico tulum Pure Luxe villa resort pablo excobar mexico tulum Pure Luxe villa resort pablo excobar mexico tulum Pure Luxe villa resort pablo excobar mexico tulum Pure Luxe villa resort pablo excobar mexico tulum Pure Luxe villa resort pablo excobar mexico tulum Pure Luxe villa resort pablo excobar mexico tulum Pure Luxe

Bron: Gewoonvoorhem