21Spelletjes en modehuizen, het lijkt steeds vaker een combinatie die eerder regel dan uitzondering is. Hermès is al meermaals voorbij gekomen op Pure Luxe, onder andere met een voetbaltafel en een schaakspel. Ook Louis Vuitton kan er wat van. Zo wisten we jullie eerder al een pooltafel te laten zien met het herkenbare monogram erop. Ditmaal gaat het om een iets minder groot spel, maar daarom niet minder leuk. Louis Vuitton heeft namelijk een unieke Jenga set geproduceerd. Do we need to say more?

Jenga in LV-stijl, daar twijfelen we niet over

Eerlijk is eerlijk: het is natuurlijk totaal onzinnig om een Jenga set aan te schaffen van een modehuis met een dergelijke naam. Niet alleen vanwege het feit dat een ‘standaard’ Jenga spel net zo goed werkt, maar ook vanwege het feit dat de naam ‘Louis Vuitton’ vrij eenvoudig enkele euro’s meer kost. Desondanks is het natuurlijk pronken tot en met wanneer je een setje als dit tevoorschijn haalt na een goed etentje of tijdens een gezellige avond met vrienden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Supreme Leaks News (@supreme_leaks_news) op

Naar het schijnt is er door Louis Vuitton nog géén officiële licentie aangevraagd voor de Jenga set. Desondanks zullen er genoeg mensen in de rij staan om de set – bestaande uit plexiglas blokjes – aan te schaffen. Waar een normale Jenga set zo’n €20 kost, daar heeft het Franse modehuis zich het recht verworven om de boel ruim 100x duurder te maken. Voor een luttele €2.200 ben je namelijk eigenaar van het spel. Het is overigens onderdeel van de FW19 collectie, dus we moeten nog even wachten.