Wereldreizen staan niet per se bekend om hun luxueuze ervaringen. Een hele lijst aan te ondernemen dingen in veel te weinig tijd en uitputtende vluchten. Aman brengt hier met hun 21 jarig jubileum verandering in door 16 gasten mee te nemen op een private jet wereldreis in 22 dagen. Van landschappen in Bhutan tot historische kustlijnen in Griekenland, de wereldreis heeft alles wat je nodig hebt

Aman neemt je in luxe mee naar al het moois wat onze wereld te bieden heeft

Tokyo en Shanghai bekijken vanuit een compleet nieuw perspectief en relaxen op de meest exclusieve stranden in Vietnam en Phuket. Aman zal maar 16 gasten meenemen op deze exclusieve tour rond de wereld. Gasten zullen naar locatie vliegen per privévliegtuig. Aan boord zijn 4 lounges, 2 badkamers en alle comfort die je maar kunt bedenken. Op locatie zullen de gasten verblijven in de meest luxe Aman accommodaties die bij zullen dragen aan het creëren van de perfecte ervaring.

Wereldreis PURE LUXE

Diverse activiteiten per locatie bieden je alles wat een wereldreis nodig heeft

De reis maakt het mogelijk om menig bucketlist-item af te vinken, maar ook lokale ervaringen op te doen. Van sushi maken en vecht les in Japan tot mountainbiken in de bergen van Shanghai. Ook is er genoeg tijd om zelf op avontuur te gaan. Streetfood eten in Vietnam en tempels bezoeken in Thailand, het kan allemaal. De trip begint in Tokyo, neemt je vervolgens mee door al het moois van zuidoost-Azie, om daarna Europa in te duiken en te eindigen in Venetië . Als wij nog een zakcentje zouden hebben liggen zouden we het wel weten. Een nieuwe en originele manier om die wereldreis af te leggen!

Bron: Luxuo