Een hond in huis is voor velen een mooie toevoeging aan het leven. En als je dan toch zo’n trouwe viervoeter in huis hebt is het wel zo leuk om deze ook goed te verwennen. Hoewel deze hondenbench wellicht wat overdreven is voor de gemiddelde mens, is het als je de mogelijkheden hebt wel fijn voor je huisdier. In dit heuse paleisje zal je trouwe viervoeter sowieso helemaal tot rust komen.

Veel meer dan een hondenbench

Deze hondenbench, die eerder lijkt op een klein paleis, kost je zo’n 11.000 euro. Logisch, je wilt natuurlijk het beste voor je maatje. Bij een bench denk je wellicht niet direct aan een architectonisch hoogstandje, maar dit is toch wel een creatie van een ander niveau. Het ontwerp komt van de hand van Micheal Tavano, van the Haberdashery Haven, en bevat een luxe omheining en modern design.

hondenbench PURE LUXE

De inspiratie komt van de luxe mannencollectie

Tavano is bij het ontwerpen van deze bench geïnspireerd door zijn luxe mannencollectie. De bench is helemaal grijs, waarbij er gebruik is gemaakt van high-end materialen. Hij heeft hierbij heel bewust gekozen voor Crypton textiel, dat bekend staat om zijn bestendigheid tegen ongelukken en iets te enthousiast gedrag van honden. Zelf zegt hij hierover dat het hem doet denken aan mannenkleding en dat het voelt als cashmere. Het is zo zacht dat het volgens Tavano perfect is voor elk huisdier.

hondenbench PURE LUXE

Aan alles is gedacht

Ook de andere details zullen je versteld doen staan. De bench heeft een handgemaakt kussen, handgemaakte lederen details en klassieke gordijnen die je hond privacy kunnen bieden. Verder is de bovenkant van een Oscar kleur en alsof dit alles nog niet genoeg is, krijg je bij aankoop ook nog een gratis telefoongesprek met de man zelf. Mocht je dus nog advies nodig hebben voor je viervoeter, kun je hier ook direct mee geholpen worden. De exclusieve bench is te koop voor ongeveer 11.000 euro, en dan weet je zeker dat je geliefde hond niets tekort komt.

Bron: LuxuryLaunches