Voor mensen met een bovengemiddeld hoge bankrekening is het natuurlijk altijd zoeken naar een spectaculaire manier om je geld te besteden. Dat kan in de vorm van auto’s, superjachten of huizen – maar ook in de vorm van ongelooflijk vakanties. Zo kunnen we ons voorstellen dat een klein percentage mensen op onze aarde in de rij staat voor een verblijf in het Axiom Space Station – de opvolger van het ISS, zodra dat station ‘sluit’ in 2024. Het wordt de nieuwe werkplek in de ruimte, maar zal dus ook toegankelijk zijn voor ‘buitenaardse tripjes’.

Axiom Space Station biedt 7 tot 10 dagen vakantie

Laten we eerlijk zijn: een verblijf in de ruimte is iets waar menigeen vanaf jongs af aan al van droomt. Het is iets wat we enkel kennen van films en boeken. Toch lijkt het steeds dichterbij te komen met diverse bedrijven die zich specialiseren in ruimtereizen en buitenaards verblijf. Het Axiom Space Station biedt ons straks de mogelijkheid om minimaal 7 tot maximaal 10 te verblijven in de ruimte.

axiom space station ruimtestation ruimte Pure Luxe

Het ruimtestation is dusdanig ontworpen dat je praktisch overal een fantastisch uitzicht hebt. Zo kun je de klok rond genieten van onze aarde – maar dan vanuit een ongelooflijk perspectief. Dit alles mag natuurlijk wel wat kosten. Vooralsnog zijn boekingen enkel te doen bij een minimale besteding van $55.000.000. Niet voor iedereen weggelegd dus. We zijn benieuwd hoe lang het gaat duren alvorens vakanties buiten de dampkring enigszins betaalbaar worden.

axiom space station ruimtestation ruimte Pure Luxe

Bron: Uncrate