Dat de huizenprijzen in Amsterdam – en andere grote steden – de pan uit rijzen, dat is inmiddels oud nieuws. Het is voor de woningzoekende praktisch een one-way ticket to hell, het zoeken van een woning in onze hoofdstad. Toch zijn er zelfs in deze periode van giga-prijzen onderkomens aanwezig die we scharen onder de noemer ‘Overtreffende Trap’. Neem nu dit appartement liggend op de Dam. Ruim €3 miljoen en je het je eigen paradijsje noemen. Interessant?

Wonen in een appartement van DAM3, met magnifiek uitzicht

Als je een appartement koopt met een prijskaartje van ruim 3 mil, dan mag je natuurlijk ook wel wat verwachten. Gelukkig worden we daarin niet teleurgesteld – voorzover onze smaken overeenkomen natuurlijk. Het appartement is onderdeel van het high class DAM3 complex en bevindt zich op de 5e verdieping. Aan de eerste torenhoge verwachting (lees: het uitzicht) is al voldaan wat ons betreft.

appartement Amsterdam de Dam DAM3 Funda Pure Luxe

Met een woonoppervlak van zo’n 212 vierkante meter zit je bovendien ver boven het gemiddelde in Amsterdam. De doorsnee inwoner van onze hoofdstad moet zichzelf, z’n bed en z’n schoenen kwijt in een ruimte die met pijn en moeite 10 vierkante meter beslaat. Enfin, daar betaal je dan ook een nette prijs voor. Wat verder direct opvalt bij het bekijken van de foto’s, is het feit dat er op kwaliteit ogenschijnlijk niet bespaard is.

appartement Amsterdam de Dam DAM3 Funda Pure Luxe

De keuken kent een gigantisch aanbod aan inbouwapparatuur, de glazen puien kunnen volledig open en de badkamer heeft iets weg van een Turks badhuis – maar dan volledig zwart. Het appartement wordt op enigszins mysterieuze wijze aangeprezen via Funda, maar mocht je interesse hebben, dan is een private viewing altijd mogelijk. Wij laten onze ogen voor nu even het werk doen en delen alvast wat foto’s met jullie. Voor meer informatie kun je uiteraard terecht op Funda.

appartement Amsterdam de Dam DAM3 Funda Pure Luxe appartement Amsterdam de Dam DAM3 Funda Pure Luxe appartement Amsterdam de Dam DAM3 Funda Pure Luxe appartement Amsterdam de Dam DAM3 Funda Pure Luxe appartement Amsterdam de Dam DAM3 Funda Pure Luxe

Bron: Funda