Reizen in stijl is voor vele het streven. Helaas is dit niet altijd mogelijk door diverse omstandigheden waar je dikwijls geen invloed op hebt. Desondanks kun je al redelijk eenvoudig flaneren met de juiste aanpassingen. Neem nou deze koffer uitgebracht door het Franse modehuis Louis Vuitton. Een stijlvolle koffer waar je wél gezien mee wilt worden. De LV Horizon 55 is ontworpen door, hoe kan het ook anders, Marc Newson.

Stijlvol reizen met de Louis Vuitton Horizon 55

De limited Louis Vuitton is een lichtgewicht trolley die in tegenstelling tot andere trolleys niet alleen functioneel is, maar ook een prachtig ontwerp heeft. Comfort, design en stijl zijn dan ook de kenmerken van het nieuwste LV familielid. De trolley heeft een standaard handbagage formaat, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is en bovendien mee mag worden genomen in het vliegtuig. Het design bestaat uit het klassieke Louis Vuitton logo met bijpassende handvatten en naamplaatje.

Louis Vuitton Horizon 55 Pure Luxe

Elk element van de trolley brengt een ode aan de kleinste verlangens van iedere reizigers. Met de Horizon 55 is reizen dan ook een stuk comfortabeler en komt de eigenaar dan ook niets te kort. Het model is in diverse materialen en designs verkrijgbaar, van canvas tot leer en meer. De Louis Vuitton Horizon 55 is verkrijgbaar in een aantal geselecteerde winkels en op de officiële website, vanaf een prijs van 3250+ dollar.

Louis Vuitton Horizon 55 Pure Luxe

Bron: LuxuryLaunches