Louis Vuitton weet ons wederom te verrassen met een uiterst bijzondere creatie. Ditmaal met een zeer exclusieve rugzak gemaakt van zeldzaam krokodillenleer. De Louis Vuitton rugzak behoort tot de herfst-winter collectie van 2018. Voor een bedrag van maar liefst 79.000 dollar kun je eigenaar worden van deze buitengewone luxe rugzak. Koopje toch?

De Backpack GM, een resultaat van het echte Louis Vuitton vakmanschap

De exclusieve rugzak van Louis Vuitton is gemaakt van reptielen-leder, geheel in titanium kleur met metalen accenten, gespen en ritsen. Om het design nog stijlvoller te maken, heeft de rugzak een afwerking van rundleder en een kalfsleren voering, zowel aan de binnen- als buitenkant. De rugzak bevat drie ritsen, twee aan de buitenkant en een aan de binnenkant, inclusief een dubbel binnen vak.

Samen met een efficiënt opgevuld rug vlak en schouderriemen is dit een staaltje ‘rugzak-vakmanschap’. Wat we overigens ook niet meer dan normaal vinden voor een dergelijke prijs. De stijlvolle rugzak is onder andere te verkrijgen in diverse Louis Vuitton winkels en op de website voor een prijs van 79,000 dollar.

Louis Vuitton Rugzak Pure LuxeLouis Vuitton Rugzak Pure Luxe

Bron: Luxurylaunches