Een mooi huis staat natuurlijk bij veel mensen hoog op ’t verlanglijstje. Echter, alleen een huis kopen gaat het natuurlijk niet worden. Je wil ook een inrichting waar men met verbazing naar kijkt, toch? Dit doe je dan het eenvoudigst door zoveel mogelijk exclusieve items uit te stallen. Hoe iets exclusief is? Om te beginnen is een gepeperde prijs een goede aftrap. Neem nou bijvoorbeeld deze voetbaltafels – niets anders dan die uit de plaatselijke voetbalkantine, maar wel velen malen duurder. Dus exclusiever, dus meer open vallende monden zou je zeggen.

3. The Opus – $34.000

voetbaltafel inrichting accessoires tafelvoetbal Pure Luxe

De naam ‘The Opus’ doet al vermoeden dat het hier een zeer spectaculair ‘accessoire’ betreft. Deze voetbaltafel is vervaardigd van hoofdzakelijk hout en roestvrijstaal. Er zijn meerdere soorten hout gebruikt, waaronder eikenhout, essenhout, walnotenhout en mahonie. Een samensmelting van diverse hoogwaardige houtsoorten die er voor zorgen dat het design het midden houdt tussen modern (de rvs accenten) en klassiek (de houten body). Daarnaast is het geheel afgewerkt met geëtst glas. Bovendien kun je de poppetjes geheel naar wens customizen, zodat ze lijken op jezelf, je familie of je vrienden.

2. The Beautiful Game – $68.000

voetbaltafel inrichting accessoires tafelvoetbal Pure Luxe

Wat meteen opvalt aan deze tafel is het feit dat deze is vormgegeven als een modern voetbalstadion. De gebogen randen zijn slechts een klein detail, de echte ‘eye-catcher’ uit zich in de vorm van software die in de tafel is verwerkt. Hiermee worden enkele in het oog springende lichteffecten gestuurd. Een totaal andere voetbaltafel dan de Opus hierboven, maar minstens zo interessant. Het geheel wordt afgemaakt met spelers die worden bewerkt met een chromen laag en daarna rugnummers ontvangen. Het totaalplaatje is een volwaardig design-element te noemen.

1. Hermès – $68.300

voetbaltafel inrichting accessoires tafelvoetbal Pure Luxe

 

De onbetwiste nummer 1 kennen jullie misschien wel van een eerder artikel op Pure Luxe. Het gaat om de zeer luxueuze voetbaltafel gemaakt door het Franse modehuis Hermès. Deze tafel is afgewerkt met diverse elementen, allen op het kwaliteitsniveau dat we gewend zijn van Hermès. Zo is er gebruik gemaakt van kalfsleer en zijn de poppetjes op ongelooflijk gedetailleerde wijze vormgegeven. Een mooi detail is ’t feit dat Hermès geen voetbalspelers heeft gebruikt, maar deze vervangt door jockeys. Een bijzondere vormgeving voor tafelvoetbal en zeer exclusief. Enkel de prijs doet menigeen versteld staan.