In lijstjes met de duurste hotels op aarde kom je vaak hotels als The Four Seasons (New York) en Burj Al Arab (Dubai) tegen, maar wat als we je vertellen dat de ‘Lovers Deep’ een luxueuze onderzeeër het duurste hotel op aarde is.

Lovers Deep

Indien u nog op zoek bent naar een spannende locatie om uw date mee naar toe te nemen dan bent u hier aan het goede adres. Lovers Deep is jouw eigen privé onderzeeër in de Caribische Oceaan. U kunt in St. Lucia aan boord gaan, om vervolgens een duik te maken onder de golven.

Men betaalt maar liefst $150,000 per nacht, waardoor het by far je meest kostbare nacht zal worden. Maar als je eenmaal onderwater bent probeer dan wel te genieten van het schitterende uitzicht op het koraal, de vissen en al het andere zeeleven.

This hotel is the very definition of the Mile-Low club.

Vergeet heel even wat de prijzen zijn en geniet van de exhorbitante luxe die dit hotel te bieden heeft. Een huwelijksreis, relax vakantie of een trip om indruk te maken op uw date, bij dit verblijf zul je behandelt worden als de royalty die je bent.

Lovers Deep biedt een een kapitein, butler en privé chef die allen met u mee zullen reizen, maar wees gerust deze mensen hebben allen een eigen (geluidsdichte) cabine. Zo kunt u in alle rust geniete van de ruimte, het uitzicht en de ervaring.

luxury submarine hotel lovers deep pure luxe luxury submarine hotel lovers deep pure luxe luxury submarine hotel lovers deep pure luxe luxury submarine hotel lovers deep pure luxe luxury submarine hotel lovers deep pure luxe