De dag beginnen met een prachtig uitzicht op de Grote Oceaan, wat wenst een mens nog meer in zijn leven. Wat voor vele echter blijft bij een droom, maakt deze luxe villa het werkelijkheid. De villa is gelegen aan 58 North La Senda in Laguna Beach, dat dag en nacht uitzicht biedt op de Grote Oceaan. Niet alleen draagt de plek van de Villa in Laguna Beach bij aan een adembenemende omgeving, ook de villa is zowel van binnen als van buiten een pareltje.

Villa in Laguna Beach met de Grote Oceaan in je achtertuin

De villa is gelegen op nummer 58 North La Senda in het mooie Laguna Beach. Bij het binnentreden van de villa is daar al de eerste glimp van de Grote Oceaan te zien. De glaswanden in heel het huis zorgen voor een panoramisch uitzicht, waar je geheel tot rust komt. Wanneer de dag plaatsmaakt voor de nacht is er in en rondom het huis een prachtig kleurenpalet van de veranderende lucht waar te nemen. Daarbij is het ook mogelijk om van dichtbij te genieten van de oceaan door het natuurlijke zwembad. Gevuld met het water uit de oceaan inclusief echte rotsformaties. Er is bovendien ook nog een zoutwater-bad aanwezig met een spa in de achtertuin.

Villa Laguna Beach Pure Luxe

De villa heeft bovendien een open woon- en leefruimte waar een prachtig uitzicht aanwezig is. Neem plaats bij de open haard tijdens een stormachtige avond of neem plaats in de eetkamer voor een diner met vrienden. Mocht dit alles nog niet genoeg zijn, dan is er ook de mogelijkheid om in de thuisbioscoop een film te kijken of je te vermaken in de garage. Hier is een draaiend platform aanwezig en een mechanische ruimte. De villa is bovendien voorzien van vijf open en lichte slaapkamers die allemaal een badkamer hebben.

Villa Laguna Beach Pure LuxeVilla Laguna Beach Pure LuxeVilla Laguna Beach Pure LuxeVilla Laguna Beach Pure LuxeVilla Laguna Beach Pure LuxeVilla Laguna Beach Pure Luxe

Bron: Robb Report