Wonen in de Big Apple is voor velen een droom. Niet omdat de stad dezelfde allure heeft als bijvoorbeeld Rome of Parijs, maar simpelweg omdat het New York is. The city that never sleeps. Wonen in New York is niet goedkoop en zeker niet wanneer je dicht in de buurt van Central Park wil zitten. Met de bouw van deze nieuwe wolkenkrabber – genaamd Central Park Tower – heeft New York straks een nieuw landmark van ruim 472 meter hoog.

Wonen in Central Park Tower is alleen weggelegd voor een dikke portemonnee

Dat is natuurlijk al duidelijk bij het zien van de prijs. Het is niet voor iedereen weggelegd om een appartementje aan te schaffen aan de rand van Central Park. Met de bouw van de Central Park Tower schiet men een kleine 500 meter de lucht in, waarbij er vanaf de 32e verdieping ruimte is voor appartementen. Deze zijn nu al in de aanbieding voor potentiële kopers – mits je enkele miljoenen kunt missen.

central park tower wolkenkrabber new york Pure Luxe

De appartementen beginnen bij een oppervlak van 200 vierkante meter en lopen op tot 660 vierkante meter. Hierbij hebben de kleinste exemplaren 2 slaapkamers en de grootsten 5 slaapkamers. Het allergrootste optrekje ligt op de 112e verdieping. Hiervoor betaal je dan ook €73.500.000 – het levert je wel de complete verdieping op. Voor meer informatie kun je uiteraard terecht op de website.

central park tower wolkenkrabber new york Pure Luxe central park tower wolkenkrabber new york Pure Luxe

Bron: Central Park Tower