De generatie tot pak ‘m beet 30 jaar leeft tegenwoordig zo ongeveer op hun telefoon. Social media, nieuws en zelfs met elkaar communiceren gebeurt allemaal op die kleine schermpjes. Dit levert uiteraard heel veel voordelen op, maar er zitten ook flink wat nadelen aan. Dit resort in Bali deelt die mening ook, en dus hebben zij mobieltjes rondom het zwembad verboden.

Telefoons weg, leven in het moment

Het Avana resort en spa in Bali wil mensen vooral laten genieten van het moois dat het leven te bieden heeft zonder afleiding van telefoons. Daarom hebben zij een ‘No Mobile Policy’ ingevoerd bij hun zwembaden, als onderdeel van het resort’s ‘In the moment’ campagne. Deze campagne draait geheel om het een zijn met de natuur zonder bezig te zijn met social media, internet of de druk van de perfecte foto. Telefoons bij het zwembad zijn verboden van 9 tot 5, zoals de borden naast het zwembad ook zullen aangeven. Er zijn lockers aanwezig waar de telefoons kunnen worden opgeslagen. Niets weerhoudt je er dus van om rustig te gaan zwemmen zonder je mobieltje.

telefoons PURE LUXE

Wat zegt het resort er zelf over

Gevraagd naar de ban zegt een woordvoerder van het Ayana resort het volgende; ”De intentie is om de mensen die houden van echte connecties en me-time optimaal te bedienen. Ze willen een rustige plek waar gasten echt tot rust kunnen komen.” Wel is het mogelijk om foto’s in en rond het zwembad te maken voor 9 uur in de ochtend en 5 uur in de avond. Een soort detox van mobiele technologie. En eerlijk is eerlijk, zeker op Bali is dat niet bepaald erg.

Bron:LuxuryLaunches