‘Wie het breed heeft, laat het breed hangen’. In het geval van de wereldberoemde Dj Khaled is dit beslist het geval. De ‘breedgeschouderde’ Khaled Bin Abdul Khaled – zoals hij in het dagelijks leven heet – verdient al jarenlang bergen geld met het maken van de meest onstuimige hitjes. Hij weet iedere keer weer ’s werelds grootste artiesten bij elkaar te brengen op 1 plaat en dat levert goed geld op – zo bewijst z’n levensstijl. Om dat extra kracht bij te zetten heeft hij z’n 1-jarig zoontje (Asahd Khaled) een Rolex gekocht.

Een gouden Rolex DateJust ter waarde van $34.000

Dat je als zoontje van een wereldberoemde ‘Dj’ leeft als een God in Frankrijk, dat is te verwachten. Om dan te stellen dat een klein kereltje van 1 jaar een gouden Rolex nodig heeft, dat durven we dan weer enigszins in twijfel te trekken. Toch besloot Dj Khaled dat het essentieel is dat zijn zoontje een gouden Rolex draagt. Het is dan ook logisch dat hij in een officiële Rolex store een gouden exemplaar heeft gekocht.

Het is overigens niet zomaar een Rolex. Het betreft hier namelijk een full gold DateJust met factory-set diamanten in zowel de bezel, als op de wijzerplaat. De Datejust komt met een presidential bracelet en meet 26mm in diameter. Hier hangt een prijskaartje aan van zo’n $34.000. Een koopje natuurlijk. Het is overigens niet de eerste keer dat Khaled iemand een Rolex cadeau doet, hij heeft zijn beste vrienden ook al eens gouden Rolexen cadeau gedaan. Zelf draagt hij in de video een fully diamond set Patek Philippe Nautilus – een horloge van een heel ander kaliber.

dj khaled asahd khaled rolex datejust goud Pure Luxe

Rolex Datejust 26mm met factory-set diamond bezel en indexen.

Bron: Instagram, Dj Khaled