In het land der supercar eigenaren onderscheiden we twee categorieën: de geld-bewuste eigenaar met een passie en voorzichtigheid én de pronkende eigenaar die het liefst zoveel mogelijk aandacht trekt met z’n bolide. De persoon in dit filmpje valt beslist in de laatste categorie. Daarmee willen we niet zeggen dat de atleet die we aan het werk zien ook de eigenaar is, maar een manier van aandacht trekken is het zeker.

Lamborghini Huracán versus Homo Sapien: 1-0

Kijk, in de normale wereld zouden we onze Lamborghini Huracán enkel gebruiken voor het verslinden van meters asfalt. Echter, er is al meer dan eens gebleken dat we niet in een normale wereld leven en dus is simpelweg bergwegen ontdekken met je Italiaanse supercar niet langer ‘cool’. Hoe hard men bij Lamborghini ook probeert om een échte rijders-bolide te creëren, het is niet genoeg. Zeker wanneer je een wat jonger publiek aantrekt met de wens om zoveel mogelijk aandacht te genereren.

Het is dan ook een formule voor mislukking als je een vlogger, een Lamborghini én een stel onvolwassen kereltjes bij elkaar brengt om een video te maken. De prioriteit is al vrij gauw het genereren van zoveel mogelijk ‘views’ en dat doe je niet door er gewoon in te rijden. Nee, deze verjaardagsverrassing werd ingezet om het atletisch vermogen van één van de heren te testen. Uiteraard gaat alles precies volgens plan. Althans: de mislukking zorgt in ieder geval voor veel bekijks, dus daar scoren de mannen. Enfin, kijk zelf maar even vanaf minuut 5.40. Leuk detail: de schoenen zijn weggelegd voor een Hollywood-carrière.