Als er iets is waar we iedere keer weer met veel plezier naar kijken, dan zijn ’t wel woningen die aangekleed zijn op basis van een bepaald thema. Ook al kan een dergelijke aankleding soms zorgen voor een lelijke uitkomst, dat maakt het niet minder leuk om te zien hoe de bewoner denkt over bepaalde aspecten. Neem nou dit optrekje in Florida. De eigenaar heeft er een écht Star Trek-paleisje van gemaakt en jij als diehard fan kunt het onderkomen nu overnemen.

Voor ‘slechts’ $25 miljoen waan jij je iedere dag in Star Trek-heaven

Er is echter één klein nadeel: alle memorabilia die je op de foto’s ziet is niet bij de prijs inbegrepen. Gelukkig blijft er dan wel nog een gigantische thuisbioscoop over die volledig in het thema van de USS Enterprise is vormgegeven. Het is hoe dan ook het perfecte huis voor de liefhebber van de Sci-Fi serie. Bovendien is het optrekje gesitueerd in een zeer gewilde locatie: namelijk de felbegeerde Princeton Estates gated community.

star trek huis florida woning marc bell Pure Luxe

De woning zelf beslaat zo’n 2.500 vierkante meter aan woonoppervlak. Deze vierkante meters zijn volledig toegewijd aan comfort en entertainment, dus wat dat betreft zit je goed als je besluit hier al je vermogen in te stoppen. Het huis werd voor het eerst in de verkoop gezet in 2014 voor een prijs van $35 miljoen. In 2017 werd deze prijs al eens verlaagd naar $29 miljoen en nu is de prijs dus nogmaals gekelderd naar $25 miljoen.

star trek huis florida woning marc bell Pure Luxe

Het huis werd gebouwd in 2005 en die bouw kostte zo’n vier jaar alvorens men het eindproduct kon betrekken. De nieuwe bewoner heeft de beschikking over 9 slaapkamers, 16 badkamers en zelfs een helikopterplatform. Er is een heuse spelletjeskamer aanwezig die groter is dan menig woonkamer en een ruimte voor games, welke volledig in de stijl van een WW2-bunker is vormgegeven. Kortom, alles wat je als jong en oud kind maar kunt wensen. We zijn benieuwd op het stulpje nu wel succesvol verkocht zal worden.

star trek huis florida woning marc bell Pure Luxe star trek huis florida woning marc bell Pure Luxe star trek huis florida woning marc bell Pure Luxe