Dit is het duurste optrekje liggend in de provincie Brabant. Dit mooie warme landhuis is met recht een waar familiehuis te noemen. Gebouwd in de prachtige Franse stijl die modern en warm doet combineren. Deze woning heeft een gigantisch hoog afwerkniveau, dit is ook terug te zien in de prijs. De afwerking van de woning implementeert natuurlijke materialen als beton, natuursteen en hout, het is niet voor niets het duurste huis Brabant…

De echte kenner zal de woning in zijn geheel herkennen aan de verrassende details van Joep Hertroijs. Iedere beschrijving doet deze woning te kort, je moet hier binnen kijken.

De indeling van het duurste huis van Brabant

Op de begane grond aangekomen wordt u direct welkom geheten door de heerlijke grote ramen die de woning doen oplichten. Deze accentueert de prachtige houten afwerkingen van de villa en laten de keuken helemaal tot zijn recht komen, prachtig. De living van deze woning is uiteraard voorzien van een open haard waaraan je kunt zitten met een geweldig uitzicht op de weidse tuin op het zuiden.

Duurste villa Brabant
Duurste villa Brabant

Op de eerste verdieping bevinden zich uiteraard de slaapkamers. De overloop is een en al licht inval en oogt daar mee super fris. De master biedt volop licht en rust en heeft een open haard, balkon, luxe badkamer en toegang tot de inloopkast. Verder heeft deze verdieping 4 slaapkamers en is het daarmee prima te bewonen met een riant gezin. Deze kamers hebben uiteraard ieder een eigen en-suite.

Duurste villa Brabant
duurste villa Brabant

Het buitenleven van deze riante villa is zeker van een niveau. Het prachtige souterrain valt vol met licht en is ingericht met onder andere zwembad met openslaande deuren naar het terras, sauna en de fitnesruimte. Maar ook een wijnkelder, chilruimte en de mogelijkheid tot gastenverblijf.

duurste villa Brabant
duurste villa Brabant

Nu vraagt u zich natuurlijk af wat deze prachtige landelijke villa moet kosten. Voor €5 miljoen euro kun jij de nieuwe eigenaar worden van het duurste huis van Brabant gelegen aan de Lissevenlaan in Waalre. De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 886 vierkante meter en een perceelgrootte van 6356 vierkante meter.