Mohamed Lemhadi, beter bekend als Mo Bicep legt geen windeieren met zijn handel in fitness supplementen – MB Nutrition. Er zit veel geld in deze relatief jonge branche en dat weet deze 30-jarige als geen ander. Met deze handel heeft hij zich op zeer jonge leeftijd een wagenpark van jewelste kunnen veroorloven.

Recent kwam er nieuws naar buiten dat hij een deel van zijn online following heeft gekocht, als hij daar niet mee stopt moet hij een dwangsom betalen die kan oplopen tot 100.000 euro. Maar met zijn geschatte vermogen van €2,4 miljoen is dat een fluitje van een cent.

Mo Bicep

De kans is aanwezig dat je ‘m op je feed voorbij hebt zien komen in één van zijn luxe sportwagens. Hij is een groot autoliefhebber en hij heeft dan ook een aardige verzameling in z’n garage staan. Natuurlijk fungeren deze wagens ook als promotiemiddel voor zowel hemzelf, als z’n onderneming. Zoals vele van zijn ‘concurrenten’ gaat dat met dikke sportwagens.

Lamborghini Huracán Spyder

Dit is niet de eerste Lamborghini van de ondernemer uit Breda. Zodra we de naam Dave Roelvink noemen, weten jullie wel genoeg. Hij moest afscheid nemen van die wagen, maar de nieuwe doet niet onder voor die eerste. Het vermogen ligt op 610 pk waarmee-ie topsnelheden van 324km/u kan bereiken. Blijkbaar kan hij geen genoeg krijgen van deze Italiaanse superster, dus kocht hij er nog één. Prijs: €294.766.

Lamborghini Urus S

Lamborghini Urus S met 651 pk is ook een waardig lid van de familie. In slechts 3,6 seconden brengt deze wagen je van 0 naar 100 km/h met een topsnelheid van 305 km/h. Maar dat is ook wel wat je mag verwachten voor een kostenpost van €339.442.

Mercedes- AMG C63S

Genoeg over de Italiaanse vierwielers, door naar de Duitse kant van het verhaal met de Mercedes- AMG C63s. Hij heeft deze al onder z’n hoede sinds november 2016. Met uiteraard dezelfde wrap die al zijn auto’s ondergaan. Deze bak gaat binnen 4 seconden van 0 naar 100 km/h dankzij z’n 511 paardenkracht. Nieuwprijs: €124.103 euro.

Volkswagen Golf van Mo Bicep?

Deze ingetogen auto past niet helemaal in dit high-end lijstje, maar is nog steeds in bezit van Mo Bicep. Het is een Volkswagen Golf uit 2018, die met 245 PK in 6,2 seconden van 0 naar 100 km/h gaat. Dit is ook gelijk de auto met ‘goedkoopste’ nieuwprijs die op zo’n €56.007 euro ligt.

Rolls-Royce Dwan

En ten slotte komen we uit bij zijn meeste recente aankoop: de Rolls-Royce Dawn. Een 2.660 kg zwaar-wegende SUV van 5,3 meter bij 2,16 meter. Om dat kolossale gevaarte in beweging te brengen heb je power nodig. Dat zit wel goed met de 6,75-liter V12 met een 850 Nm koppel. Wat neerkomt op een schamele 571 pk. Zoals je al verwacht is dit natuurlijk niet de ‘standaard’ uitvoering. Dit is een heuse SPOFEC OVERDOSE, die de vierwieler een nóg unieker uiterlijk geeft.

De tuners van VDM Cars hebben het vermogen opgekrikt naar maar liefst 685 pk en 1010 Nm koppel. Met die gegevens wordt de 0 naar 100 km/h sprint voldaan in slecht 4.9 seconden en ligt de topsnelheid op 250 km/h. Prijs: €265.483 euro.

Ga er maar vanuit dat een groot deel van zijn wagenpark geleasd of voortkomt uit een andere deal met VDM Cars