Er was eens een hotel net buiten New York genaamd de Roxbury at Stratton falls. Dit hotel was opgericht vanuit haar nabij gelegen zusterketen Roxbury motel. Voor bestemd op een overnachting van buiten wereldse kwaliteiten. Deze ervaring is gericht op het weglopen van de waarheid en je zelf te verenigen met natuur en jungle, een waar sprookjeshotel.

Deze onderneming was jarenlang een droom voor eigenaar en eigenaresse maar is realiteit geworden. Het project is eerder deze zomer afgerond en is klaar voor ”the Instagram moment of fame”. De recente onthulling van kamer 43 is een van de meest magische en inspirerende projecten die het hotel ooit is aangegaan. Ze lieten aan de pers weten enorm blij te zijn dan ze eindelijk deze magie met buitenwereld konden gaan delen. Best wel een zweverige uitspraak als je het ons vraagt. Ook lieten ze weten uit te kijken naar het verwelkomen van alle gasten, ga jij langs?

Het Sprookjeshotel

Niets aan dit verblijf is gewoon, maar wie wilt er tegenwoordig nog gewoon? Daar is toch al genoeg van. Om u een beeld te geven van hoe deze ervaring gaat zijn hebben wij het één en ander voor u uitgezocht en op een rijtje gezet.

Met bomen van vloer tot plafond en rotsachtige richels die tegen de muur op lopen maakt dit het echt een ”once in a lifetime experience”. De decoratie gaat door tot in een kalmerende diepblauwe lucht. Kandelaren die fel licht de kamer in brengen en de sfeer nog magischer maken. De kronkelende trap met een kleine holle bomen die uit één stuk hout gesneden zijn vormen een prachtige wenteltrap.

Sprookjeshotel
Sprookjeshotel
Sprookjeshotel

De kamers zijn in tegenstelling tot de gangen iets meer down to earth. Nog steeds veel groen en natuur maar er kan wel normaal geslapen worden, fijne gedachte. Sprookjesachtig blijft het zeker als we naar de badkamer kijken. De spiegel die gesneden lijkt uit een rotswand in combinatie met de natuurstenen brengt dit echt tot een fantastisch geheel.

sprookjeshotel
sprookjeshotel

Je kunt in dit hotel al overnachten vanaf 420 euro, maar dan heb je wel een echte ervaring te pakken. Ga jij overnachten in dit sprookjeshotel?