Het woord “uniek” dekt lang niet de lading waar “The Invisible House” allemaal garant voor staat. Het is simpelweg het meest spectaculaire en extraordinaire verblijf in Joshua Tree, Californië – ongeveer twee uur zuidoost van Los Angeles.

Naast dat het er gewoon ongelofelijk imposant uitziet, zit er ook nog een interssant verhaal achter. Het optrekje werd in 2019 gebouwd en was een samenwerking tussen Tomas Osinski (architect) en Chris Hanley (filmproducent achter onder andere “American Psycho”, “The Virgin Suicides” en meer). Het is gelegen op een perceel van 90 hectare en biedt een ononderbroken, weids uitzicht op de afgelegen woestijnlocatie. En wordt frequent bezocht door beroemdheden en artiesten.

The Invisible House, minimalistisch op en top

Een minimalistische esthetiek is aantoonbaar door het hele pand. Gladde betonnen vloeren, glanzend witte oppervlakken en modern meubilair waardoor het prachtige landschap de show steelt. ’s Nachts kan je in het comfort van het huis de overweldigend mooie sterrenhemel aanschouwen.Witte scheidingswanden verdelen de glazen cabine in vier slaapkamers en badkamers van de belangrijkste uitgestrekte leefruimte. Allemaal met schuifdeuren van vloer tot plafond naar de rotsen. Elke slaapkamer heeft een eigen complete badkamer met alles erop en eraan, met een vrijstaand bad in de master suite en een glazen douche in het midden van de andere badkamer.

Invisible house

 

Dat mag wat kosten

En dan is daar natuurlijk nog het indrukwekkende zwembad – dat van kleur verandert – van 30 meter lang, die over de volledige lengte van de open woonkamer loopt.  Als gast heb je uiteraard de volledige toegang tot de “Invisible House” én het landgoed van ruim 90 hectare. Ook op het terrein is een supermoderne privéwoning van 1 slaapkamer die beschikbaar is tegen een extra aanbetaling en biedt plaats aan nog twee mensen op het terrein. “The Invisible House” is beschikbaar voor privé-evenementen, filmen en fotografie of natuurlijk een slaapervaring om nooit te vergeten. Check de website voor meer informatie, prijzen variëren tussen de $1700 en $1800 per dag.

Invisible house Slaapkamer 's Nachts Invisible house .