Het is natuurlijk ieder moment in het jaar een goed idee om op vakantie te gaan, maar dan moet je planning het wel toelaten. De meeste mensen gaan er dan ook vaak tussenuit in de reguliere zomervakantie en dat maakt dat iedereen op dit moment naarstig op zoek is naar een leuke, aantrekkelijke bestemming. Iets wat wij ook doen natuurlijk. Mede daardoor hebben wij weer een fantastische bestemming voor jullie gevonden.

De Malediven komen goed in de buurt van het paradijs op aarde

En dan overdrijven we niet. We hebben allemaal wel eens van die ongelooflijke mooie vakantiekiekjes voorbij zien komen in magazines of op ’t internet. De Malediven zijn exact zo. Blauw water, parelwitte stranden en palmbomen – het recept voor ultieme ontspanning. Uiteraard weten we ook dat dat recept gecombineerd met de naam ‘Waldorf Astoria’ praktisch een garantie is voor ‘nooit meer naar huis willen gaan‘.

waldorf astoria maldives ithaafushi resort Pure Luxe

Een tripje naar het Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi is dan ook een absolute aanrader. Na aankomst op ’t vliegveld ga je in een halfuur per jacht naar de plaats van bestemming. Het resort bestaat uit een 122-tal villa’s, ieder uiterst luxe en verdeeld over drie privé-eilanden. Iedere villa omvat minimaal 230 vierkante meter aan woonoppervlak en tuinoppervlak – waarbij die laatste veelal loungeruimtes betreft. Uiteraard is er ook gezorgd voor diverse eetgelegenheden, outdoor showers en infinity pools.

waldorf astoria maldives ithaafushi resort Pure Luxe

Mocht je nou meer behoefte hebben aan luxe, dan kun je ook nog kiezen voor de Waldorf Residence. Dit zijn twee villa’s op een volledig privaat eiland, waar alle accomodaties enkel en alleen voor jou te gebruiken zijn. Natuurlijk word je hier voorzien van alle hulp en diensten die gewenst zijn. Mocht je nog geen bestemming hebben voor komende zomer, dan kun je een tripje naar de Malediven boeken vanaf zo’n €1.000. Meer informatie vind je hier.

waldorf astoria maldives ithaafushi resort Pure Luxe waldorf astoria maldives ithaafushi resort Pure Luxe waldorf astoria maldives ithaafushi resort Pure Luxe

Bron: Waldorf Astoria