West Palm Beach is dé ideale plek om te wonen als je houdt van de zon, maar vanuit een financieel oogpunt is deze plek op de aardbol niet voor iedereen weggelegd. En dat geldt al helemaal voor deze enorm luxe villa: een van de meest unieke eigendommen die ooit in dit gebied is gebouwd. Dat gegeven vind je dan ook terug in de prijs.

6717 S Flagler is ontworpen door ontwikkelaar Steve Bendat en de veelgeprezen architect David Lawrence, om een ​​gevoel van zorgeloos leven te creëren. Dat probeerde hij te bereiken met ongelooflijk ruime kamers, hoogwaardige voorzieningen en een spectaculair uitzicht op de oceaan. Aardig gelukt, nietwaar?

Palm Beach

 

Overweldigende mix van luxe en comfort

Het 15.000 vierkante meter grote pand biedt drie niveaus aan luxe woonruimtes, waaronder een ‘zwevende’ glazen trap, een roestvrijstalen wenteltrap buiten en een volledig glazen lift. Met zes ruime slaapkamers, negen badkamers en twee damestoiletten die deel uitmaken van het aanbod, biedt dit weelderige huis een overweldigende mix van luxe en comfort.

Villa

Daarover gesproken, als toekomstig eigenaar kan je het ook warm krijgen van de prachtige theaterzaal, speciale fitnessruimte, privé pension, , spa, ruim thuiskantoor of de garage voor vier auto’s, met airconditioning. Om dat allemaal af te toppen is de woning ook nog eens dankzij zorgvuldige gebruik van de bouwmaterialen compleet geluiddicht.

Een welbekend luxe ontwerpbureau uit Los Angeles voltooide het spectaculaire interieurontwerp van dit huis in West Palm Beach. Geen enkel detail is hier aan het toeval overgelaten, inclusief kasten van notenhout en lak, een verlichte stenen wijnkelder met achtergrondverlichting en een prachtige glazen zwevende trap.

Duurste huis van West Palm Beach kopen?

Aangezien het te koop staat voor het kolossale bedrag van $17,75 miljoen (zo’n 14.888 miljoenen eurocenten), is het klaar om het duurste huis ooit verkocht in West Palm Beach te worden. Klik op de link hier voor additionele info of misschien om een bezichtiging te boeken. Maar houd dus wel even rekening met de vraagprijs.

Trap Palmbomen Badkamer Palm Beach