De mensen die ons Instagram-kanaal volgen, zullen vast en zeker bekend zijn met de 1 of 100 Bentley Continental . We maken er namelijk geen geheim van dat het een favoriet is hier bij Pure Luxe. Een Bentley is samen met Rolls-Royce voor velen dé ultieme luxe bolide. Het is de limousine die van werkelijk iedere denkbare optie is voorzien, maar tevens gemaakt is om menig auto de achterlichten te laten zien bij het plaatselijke stoplicht. Met de 6.0-liter W12 onder de kap weet je zeker dat het een auto betreft met supercar ambities. En dat is dan direct wat ons zo aanspreekt aan deze Bentley. Een veelzijdige auto en op praktisch vlak superieur.

1 of 100 Bentley Continental

Deze vol stijl geleverde cabriolet is de natte droom van de welvarende man. Deze wagen straalt één en al klasse uit. Dit is niet voor niets de absolute droomwagen van onze: floris Wyers. Maar deze exacte Bentley Continental is nog net wat dikker dan de andere. Deze 635 pk sterke wagen is enorm exclusief, er zijn er maar 100 van en jij kunt er daar eentje van rijden.

Bentley Continental GTW W12Bentley Continental GTW W12

Te beginnen bij het interieur van deze 1 of 100. Deze wagen heeft van binnen alles wat een echte Bentley nodig heeft. Een bak aan snufjes maar hier wat opties die ons wel in de smaak vielen: comfort acces, comfortstoelen, stuurwiel met F1 schakeling, premium vloermatten en de verlichte instaplijsten. Al met al dus een pracht wagen waar iedere man wel dagelijks in zou willen rijden.

Bentley Continental GTW W12

Het exterieur van deze wagen laat ook absoluut zien dat het een wagen met klasse is, zo chique en zo sexy. Deze wagen is van de buitenkant opnieuw voorzien van een aantal prachtopties: Carbon pakket en 22 inch lichtmetalen velgen. Deze twee maken de wagen echt helemaal tot hoe deze wagen hoort te zijn.

Bentley Continental GTW W12

 

De 1 of 100 opties

Deze wagen is natuurlijk niet zo maar en een 1 of 100, hier horen een aantal heerlijke specificaties bij: Slechts 100 exemplaren wereldwijd, blackline specificatie, Matrix grille, 18 karaats organ stops en alcantara stuur en pook. Echt een prachtwagen, zelfs zonder deze dikke opties.

Bentley Continental GTW W12

Natuurlijk betaal je voor je deze wagen een flinke zak geld, voor deze 1 of 100 betaal je maar liefst 378.450 euro. Dit betaal je voor deze 635 pk sterke wagen die slechts 158o km heeft afgelegd. Maar dan rijd je wel de 1 of 100 Bentley Continental. Je kunt hem nu kopen voor het bovenstaande bedrag bij VD Akker.